FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2014 #11 Boştayken. Oyundaki resimleri birazdan atarım .
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2014 #12 FireStorm dedi: Boştayken. Oyundaki resimleri birazdan atarım . Genişletmek için tıkla... Bu dereceler gayet iyi boştayken. Bide stok fanın dönüş hızını niye göstermiyor merak ettim.
FireStorm dedi: Boştayken. Oyundaki resimleri birazdan atarım . Genişletmek için tıkla... Bu dereceler gayet iyi boştayken. Bide stok fanın dönüş hızını niye göstermiyor merak ettim.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2014 #13 Belkide trial version olduğu içindir. Ama istersen verebilirim kaç rpm olduğunu. Not: Telefondan giriyorum hatalarım olursa affola...
Belkide trial version olduğu içindir. Ama istersen verebilirim kaç rpm olduğunu. Not: Telefondan giriyorum hatalarım olursa affola...
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #14 Çarpan kilidi kapalı olduğu için işlemciye hız aşırtma yapılamıyor. Bios'tan başka moda alınca da RAM'in saat hızı artar. Yeni bir soğutucu almanın pek bir anlamı yok.
Çarpan kilidi kapalı olduğu için işlemciye hız aşırtma yapılamıyor. Bios'tan başka moda alınca da RAM'in saat hızı artar. Yeni bir soğutucu almanın pek bir anlamı yok.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2014 #15 O da olur. Ramim 1333 Mhz de çalışıyor. Sanırsam buda oyunlarda takılma yapar. Doğru mu ?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #16 Oyunlarda Mhz'in yüksek olmasının performansa hiçbir etkisi yok. Önemli olan CL değerinin düşük olması.
Oyunlarda Mhz'in yüksek olmasının performansa hiçbir etkisi yok. Önemli olan CL değerinin düşük olması.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 13 Nisan 2014 #17 Şimdi benim arkadaş Pentium G3320'ye CM Hyper 212 Evo ile 100 Mhz'lik bir hız aşırtma yapttı. Çarpan kilidi kapalı ama sonuçta oluyor.
Şimdi benim arkadaş Pentium G3320'ye CM Hyper 212 Evo ile 100 Mhz'lik bir hız aşırtma yapttı. Çarpan kilidi kapalı ama sonuçta oluyor.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2014 #18 Oğuz26 dedi: Oyunlarda Mhz'in yüksek olmasının performansa hiçbir etkisi yok. Önemli olan CL değerinin düşük olması. Genişletmek için tıkla... Ramim 4gb CL9. Tek kanal çalışıyor. Yanına bir 4gb daha almalı mıyım ? Yoksa tek kalsın mı ? Silinen üye dedi: Şimdi benim arkadaş Pentium G3320'ye CM Hyper 212 Evo ile 100 Mhz'lik bir hız aşırtma yapttı. Çarpan kilidi kapalı ama sonuçta oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani ben şimdi anakartın modundan yapacağım. Oluyorsa ne güzel . Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2014
Oğuz26 dedi: Oyunlarda Mhz'in yüksek olmasının performansa hiçbir etkisi yok. Önemli olan CL değerinin düşük olması. Genişletmek için tıkla... Ramim 4gb CL9. Tek kanal çalışıyor. Yanına bir 4gb daha almalı mıyım ? Yoksa tek kalsın mı ? Silinen üye dedi: Şimdi benim arkadaş Pentium G3320'ye CM Hyper 212 Evo ile 100 Mhz'lik bir hız aşırtma yapttı. Çarpan kilidi kapalı ama sonuçta oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani ben şimdi anakartın modundan yapacağım. Oluyorsa ne güzel .
M Mertcan Başel Ziyaretçi 13 Nisan 2014 #19 FireStorm dedi: Ramim 4gb CL9. Tek kanal çalışıyor. Yanına bir 4gb daha almalı mıyım ? Yoksa tek kalsın mı ? Yani ben şimdi Anakartın modundan yapcam. Oluyosa ne güzel . Genişletmek için tıkla... Oluyor. Arkadaşımda ordan yaptı.
FireStorm dedi: Ramim 4gb CL9. Tek kanal çalışıyor. Yanına bir 4gb daha almalı mıyım ? Yoksa tek kalsın mı ? Yani ben şimdi Anakartın modundan yapcam. Oluyosa ne güzel . Genişletmek için tıkla... Oluyor. Arkadaşımda ordan yaptı.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2014 #20 Silinen üye dedi: Oluyor. Arkadaşımda ordan yaptı. Genişletmek için tıkla... Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Ben stok kullanıyorum . İşlemcime birşey olmasını istemiyorum.
Silinen üye dedi: Oluyor. Arkadaşımda ordan yaptı. Genişletmek için tıkla... Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Ben stok kullanıyorum . İşlemcime birşey olmasını istemiyorum.