İntel i3 4360 tabanlı sistem hakkında görüşleriniz?

Dengeli bir sistem olmuş mudur?

• Evet

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    1
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar;
Masaüstü bilgisayarımın iyice eskimesi ile hali hazırda elimizi bir miktar para geldiğinden yeni bir bilgisayar almayı düşündüm. Kendime göre uygun parçaları topladım. Sizce dengeli bir sisten olmuş mudur. Yeniden sistem önermeyin eksik veya değişmesi gereken bir parçası varsa söyleyin yeter...
Bu arada bilgisayardan aşırı bir perfonmans istemiyorum. Üniversite sınavını hazırlanıyorum zaten. benim için önemli olan günlük kullanımda sorun yaratmayacak nette hızlı dolaşacak.
Yaz tatiline girdiğimde ve sınavlar bittiğinde ancak oyun oynarım o da ağır oyunlar olmaz. NFS world- wostwanted 2012- rivals falan olur.

H81M-Plus + i3 4160 + R9 270X + Corsair VS550 + ZALMAN Z3 Plus + Corsair Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz CL9 daha iyi olur. Saymadığım parçalar kalabilir.

H81M-Plus + i3 4160 + R9 270X + Corsair VS550 + ZALMAN Z3 Plus + Corsair Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz CL9 daha iyi olur. Saymadığım parçalar kalabilir.

Dediğiniz işlemci aklıma biraz yattı gibi 3MB ön bellek ile 4MB ön bellek arasında çok bir fark yok mu? Eğer yoksa 100 tl daha kesinlikle vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…