Merhabalar. Tasarım öğrencisiyim ama Mac alacak param yok açıkcası. Forumdaki konulara baktım, tüm kurulum videolarını 2-3 kere izledim, taklalar attım ama PC me kuramadım. Daha önce yabancı bir forumda bu işlemciye (i3-530) destek olmadığını söylemişti biri. Emin değilim.
Maalesef başka bilgi atamıyorum şu an. Windows'da çöktü. Buradan cevap alana kadar tekrar Windows yüklemeyi düşünmüyorum. Sadece Mac OS tercihimdir. İhtiyacınız olursa USB'den yüklemeye çalışırken takılan yerin fotoğrafını atabilirim. Teşekkürler şimdiden
1-Bios'dan Sata Modu=AHCI' ye alın.
2-Clover/Options/Devices/USB ile ilgili bölümlerde + işaretini kaldırın.
3-Kurulum yapmaya çalıştığınız Mac OS X sürümünü belirtin lütfen.
efi/clover/kexts klasörünün içindeki fakesmc hariç bütün kextleri sil bakalım ne oluyor yanlız bu kextleri silmeden başka bi yere yedekle olmassa geri yerlerine taşırsın
1-Bios'dan Sata Modu=AHCI' ye alın.
2-Clover/Options/Devices/USB ile ilgili bölümlerde + işaretini kaldırın.
3-Kurulum yapmaya çalıştığınız Mac OS X sürümünü belirtin lütfen.
Options'tan USB'nin +'sını kaldırdım. Olmadı. Reboot yaptım. Onun üstünde ne olduğunu hatırlayamadığım seçeneği işaretledim. Görüntü ayarlarından Nvidia'nın +'sını kaldırmadım bu sefer. Şu an karşıma Apple logosu geldi, çok kısa bir süre sonra yükleme ekranı geldi Mouse çalışıyor. Oluyor sanırım teşekkür ederim.
efi/clover/kexts klasörünün içindeki fakesmc hariç bütün kextleri sil bakalım ne oluyor yanlız bu kextleri silmeden başka bi yere yedekle olmassa geri yerlerine taşırsın
Sistem kurulumu başarılı. Teşekkür ederim yardımınız için . Ancak 2 sıkıntım var şu an:
1) Her reset attığımda USBler yine devre dışı kalıyor. Girip kendim tekrar ayarlayıp öyle başlatmam gerekiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
2) Ethernet ayarını yapamadım. Sizce desteklemiyor mu? Hemen yarın harici WiFi kartı satın alabilirim