İntel i3 540 işlemci ve gigabyte h55m-ud2h için Ekran Kartı Önerisi

AtakanB.-

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimde bunlar mevcut. Sıkı bir cs go oyuncusuyum ve eski ekran kartım olan nvidia Geforce 9500 Gt'den yeterli fps alamamaya başladım. Bütçem çok yok o yüzden sadece ekran kartı düşünüyorum şuan. Bu anakart ve işlemciye uygun nasıl bir ekran kartı alabilirim? Gtx 950 alsam nasıl bir performans elde ederim? Bu sistem artık işe yaramaz diyenlerden sistem tavsiyesi istiyorum.

Kardeşim bu işlemci için dar boğaz açısından R7 370 Rahat gider. Ama Güç kaynağının 500 Watt olması lazım Güç tüketimi 150 Watt bu ekran kartın bilgin olsun.

Kardeşim bu işlemci için dar boğaz açısından R7 370 Rahat gider. Ama Güç kaynağının 500 Watt olması lazım Güç tüketimi 150 Watt bu ekran kartın bilgin olsun.

Amd hiç kullanmadım. Suan ki ekran kartim olan 9500 gt benim çok işime yaradı o yüzden nvidia düşünüyorum. 750 ti mi koysam bilemedim. Psu 250 ama alırım 500 watt sorun değil. 750Ti kac yil gider? O zamana kadar 2000-3000 tl biriktirir toplarim.

Dosya Ekleri

• zqs.png
    zqs.png
    55,7 KB · Görüntüleme: 111
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı