B BySamre Hectopat Katılım 7 Ekim 2013 Mesajlar 18 12 Nisan 2014 #11 İlk Psu ' yu değiştiriym sonra ekran kartını alırım veya direk ekran kartını alırım haha çok kararsız kaldım .
İlk Psu ' yu değiştiriym sonra ekran kartını alırım veya direk ekran kartını alırım haha çok kararsız kaldım .
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 12 Nisan 2014 #12 BySamre dedi: İlk Psu ' yu değiştiriym sonra ekran kartını alırım veya direk ekran kartını alırım haha çok kararsız kaldım . Genişletmek için tıkla... PSU'yu degistir, butceni arttirmak icin ugras. HD7790 veya MSI GTX750 Twin Frozer sec.
BySamre dedi: İlk Psu ' yu değiştiriym sonra ekran kartını alırım veya direk ekran kartını alırım haha çok kararsız kaldım . Genişletmek için tıkla... PSU'yu degistir, butceni arttirmak icin ugras. HD7790 veya MSI GTX750 Twin Frozer sec.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2014 #13 Silinen üye dedi: PSU'yu değiştir, butçeni arttırmak için uğraş. HD 7790 veya MSI GTX 750 Twin Frozer seç. Genişletmek için tıkla... GTX 750 seçmesi daha iyi olur. GTX 750 az güçte bile iyi performans verebiliyor.
Silinen üye dedi: PSU'yu değiştir, butçeni arttırmak için uğraş. HD 7790 veya MSI GTX 750 Twin Frozer seç. Genişletmek için tıkla... GTX 750 seçmesi daha iyi olur. GTX 750 az güçte bile iyi performans verebiliyor.