Intel i3 6098p Battlefield 1 Multiplayer işlemci kullanımı

ibrahimerror

Megapat
Daha fazla  
Yaz tatili başlangıcına doğru Battlefield 1 almayı düşünüyorum. Ancak oyunun minimum sistem gereksinimi benim işlemcimi zorluyor. Ben de test etmek için oyunun kırılmış olanını indirip denedim ve videolar seyrettim ama videolarda benim işlemcinin multiplayer performansını bulamadım. Ben oynarken yakaladığım değerler şöyle; çözünürlük 720p'de grafikler yüksek ve orta ayarlardayken GPU kullanımı %97 CPU kullanımı %80-90 aralığında seyrediyor. Yine 720p grafikler düşük ortada iken GPU %40-65 CPU %90-95 aralığında seyrediyor. Hafif bir darboğaz var gibi ama donma, takılma, kasma gibi problemler yok. Aklımı karıştıran şey multiplayer ve orijinal oyunu oynarken işlemci yüzünden anlık takılmalar ve FPS düşüşleri yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özellikleri:
  • Intel i3 6098p
  • MSI GTX 750 Ti OC
  • 8 GB 2133 MHz CL14 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 6098P ve i3 6100 neredeyse aynı, teste bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Can sıkıcı bir darboğaz söz konusu.

1360x768'de FX-6300 ve 750 Ti FTW ikilisinde BF1 MP'de bunlara göre daha iyi değerler elde ediyorum. Yukarıdaki videoda işlemcinin neden yetersiz kaldığını anlamadım pek. Sizin değerleriniz de ilginç. Ancak zaten 750 Ti 720P için yeterince güçlü. Bu yüzden ayarları kısmadan MP'de rahatça oynayabilmeniz gerek.

Ben de sizinle aynı sistemi kullanıyorum tek fark GTX 1050 kullanıyorum. Ben BF1'i yüksek ayarda 40-50 FPS alıyorum (çözünürlük 1600/900) ve CPU Kullanımı 70'lerde üzücü bir darboğaz var. (Tek darboğaz yediğim oyun)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize cevaplarınız için teşekkürler. Oyunu aldım ve kasmadan oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…