Önerilen sistem bu sizce fiyat performans olarak alınır mı? GTA 5, CS:GO, Battlefield 1 gibi oyunları ne kadar oynatır? Varsa değişmesi gerektiğini düşündüğünüz parçalar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Güzel sistem.Günümüz oyunlarını akıcı oynarsınız.İleride canınız isterse de işlemciyi i5 6400'e upgrade edip yeni bir ekran kartı takabilirsiniz.Alabilirsiniz.
Alakası yok CPU güçleri aynı. Hatta 0.1 Ghz farkla İ3 6100 önde. Ama bunun FPS' ye bir etkisi olmayacak. Sonuç olarak CPU güçleri aynı. GPU' da ise İ3 6100 önde.
Önerilen sistem bu sizce fiyat performans olarak alınır mı? GTA 5, CS:GO, Battlefield 1 gibi oyunları ne kadar oynatır? Varsa değişmesi gerektiğini düşündüğünüz parçalar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Aynı sistemin i3 6100 işlemci halini topladım SSD ve HDD hariç
GTA 5 de updatesiz halini oynuyorum şu an veryhigh cogu ayarım ortalama 45-85 fps arası alıyorum.
Kısacası piyasadaki çoğu oyunu oynayabilirsin ama ultra kalite bekleme
Aynı sistemin i3 6100 işlemci halini topladım SSD ve HDD hariç
GTA 5 de updatesiz halini oynuyorum şu an veryhigh cogu ayarım ortalama 45-85 fps arası alıyorum.
Kısacası piyasadaki çoğu oyunu oynayabilirsin ama ultra kalite bekleme
i3 6100, i3 6098p'den %3 daha iyidir. 0.1GHz fark ve smartcache bakıından i3 6100 daha iyi. Ayrıca GPU konusunda da i3 6100 iyi. Ayrıca 6100 3W daha az tüketiyor. Bu nedenle ikisi arasında sadece dahili gpu farkı var da denilebilir. Sistem ise gayet iyi.