Intel i3 6098P Sistem Düşük FPS Sorunu

speak55

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Eski bilgisayarıma anakart, işlemci, RAM aldım. Bütçem olmadığı için ekran kartı alamadım. Sistem:
  • Intel i3 6098P (Vatan'da 6100 yoktu.)
  • MSI Intel H110M Pro VD 2133 MHz
  • GSkill 8 GB 2133 MHz
Knight online oynuyorum, oyuncuların yoğun olmadığı yerlerde 40-70 FPS, yoğun olduğu yerlerde 16-35 FPS. Ben daha yüksek bekliyordum. Ekran kartım olmadığı için mi? R7 240 ya da R7 250 gibi bir ekran kartı alsam FPS'de artış olur mu? İkinci el kart alabilirim. 60 FPS altına düşmek istemiyorum. Yardımınızı bekliyorum.

wolfteam oynamıyorum knight oynuyorum hangisi sistemi daha çok zorluyan oyun

wolfteamda knight gibi 2 bin 3 bin kişi bir arada oluyormu bazı adamlar knight oynamıyor ama knight çok küçümsüyorlar eski oyun diye ama online oyun olduğunu unutuyorlar knight efeclerden ziyada oyundaki kalabalıktan dolayı kasıyor 10 yıl sonra çıkacak bi sistemde bile kasabilir online oyun çünki

Çok üst seviye sistem gereksinimi isteyen bir oyun değil Knight. Dediğim gibi aynı Metin2 gibi 1024x768 çözünürlükte HD6570 ekran kartıyla rahat oynayabilirsin. Ama bütçen varsa biraz daha üst modellere bakmakta fayda var.

ekran kartı konusunda haklısın çok yüksek bişeye gerek durmuyor ama düşük intel yada amd işlemciler oyunda seni üzüyor hd 7750 yada r7 240 düşünüyorum zaten monitör 60 herz vga

Hocam 240 zaten eski bir kart. HD serisi daha da eski. 240 almanızı öneririm. Forumda da bir düşük bütçeli ekran kartlarına örenklere bakarsanız hep R7'den yapıldığını görürsünüz. yetiyorsa bütçe 250 yetmiyorsa 240 almanızı öneririm.

performans testine baktığımda hd7750 r7 240 dan çok daha performanslı gözüküyor hd 7750 50-60 tl daha pahalı bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…