VForOyuncu
Megapat
Kasaya o kadar para vermenin anlamı yok kasayı Dark N10 ile veya Zalman R1 ile değiştirmelisin bence.
Yorumun için teşekkürler. O kasayı baya istiyorum ama olmazsa corsair 100r almayı düşünüyordum onun yerine.Kasaya o kadar para vermenin anlamı yok kasayı Dark N10 ile veya Zalman R1 ile değiştirmelisin bence.
Yok yani Corsair Spec-Alpha yı kast ettim. Olmazsa Corsair 100r düşünüyordum. Dediğin kasaları da inceliyeceğim.Niye olmasın dostum heryerde stoklarda var ve daha ucuz.![]()
Hocam mesela sizin önerdiğiniz kasaları ben beğenmedim açıkçası. Arkadaşımızın seçtiği kasaya bakarsak düz, standart bir zevk anlayışı yok. Şekilli şukullu şeyler seviyor. Şahsen bende öyleyimKasaya o kadar para vermenin anlamı yok kasayı Dark N10 ile veya Zalman R1 ile değiştirmelisin bence.
550w fazla gelir diye düşünüyorum. 450w ile Spec-1 alabilirim. Yorumun için teşekkürler.Bence corsair carbide wamp/spec-01 al kasayı 550 watt 80+ güç kaynağıyla beraber 415 tl civarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.