Intel i3 6100-HD 530 ile oyun performansı

ayaz007

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sistem toplayacağım fakat ekran kartına az para kalıyor. O yüzden ekran kartı almayı düşünmüyorum. Biraz daha para biriktirip öyle alıcam. Sorum şu ki, ben İ3 6100 kendi GPU su ile yani HD 530 ile oyunları oyanayabilir miyim? (LOW da yeter bana) Hangi oyunları oynarım mesela GTA V ?
Bide ben ekran kartı alana dek (en fazla 3 ay) HD 530 la oyun oynasam işlemciyi çok yormuş olur muyum? Yani bi zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chiplerin arasında bir fark yoksa bir süre idare edebilir fakat eğer i7'nin içersindeki grafik yongası daha güçlüyse yani aralarında performans farkları oluşuyosa seni biraz sıkabilir. Gta 5 için yeterli olacağını pek sanmıyorum. Her ne kadar optimize edilmiş bir oyun olsa da minimum grafik ayarlarını karşılacağını pek sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'i 30 fps in biraz altında oynatıyordu izlediğim videoda ama sizin için 27 fps falan yeterlimidir bilemem. Ama en iyisi bencede dahili gpu ile yeni nesil çıkana kadar idare etmek. Ama işlemciyi yorarmı bilemiyorum.

GTA 5'i düşük ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsin, bende i3 6100 kullanıcısıyım ama harici ekran kartım var tabiki.Kartsız denemek nasip olmadı ileride olur inşALLAH, lakin videoları mevcut internette biraz araştır düşük ayarlarda çok rahat oynuyorlar sıkıntı etme :)

GTA 5'i düşük ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsin, bende i3 6100 kullanıcısıyım ama harici ekran kartım var tabiki.Kartsız denemek nasip olmadı ileride olur inşALLAH, lakin videoları mevcut internette biraz araştır düşük ayarlarda çok rahat oynuyorlar sıkıntı etme :)
İşlemciden memnunmusun? Nasıl oyun performansı falan.

Ben konu sahibi, diger hesap ban yedi. hepinize teşekkürler cevaplar için. Bişey dicem. Ben şimdi az bir süre HD530 la LOW da oyunlar oynucam ya, işlemci ömrü azalmaz dimi? Yada işlemciye zarar vermiş, yormuş olurmuyum?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı