Intel i3 6100 İçin ASUS B150M-A vs H110M-C

WhiteThranDuiL

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;

2 anakart arasında kaldım sizden yardım istiyorum. :)
  • Asus B150M-A ve Asus H110M-C
Intel Core i3 6100 Maks. Bellek kanal sayısı iki. Şimdi ben H110M-C alsam yeterli olmaz mı? 2 anakart arasındaki tek fark B150M-A 4 slot RAM, H110M-C 2 slot RAM. Zaten işlemci 2 destekliyor, H110M-C almam daha mı akıllıca olur? 2 anakart arasındaki fark nedir? Verimlilik açısından yardımcı olursanız sevinirim. :)
zdsad.jpg

Hayır, işlemcin Dual Channel RAM destekliyor. 4 RAM slotu barındıran anakart alıdsan ve 4 RAM takarsan hepsi çalışır, ama Quad Channel modunda çalışmaz. Oyun bilgisayarı topluyorsan seni etkilemez zaten bunlar. FPS'e etkisi olmaz yani. Sinerji'den Gigabyte B150-D3H almanı öneririm. En iyi B150 çipsetli ve uygun fiyatlı anakart bu.

Bu 2 anakartın veririmlilik açısından bi farkı var mıdır onu öğrenmek istiyorum. Asus'un sitesinden karşılaştırdım pek 1 fark göremedim sadece slot farkı var. Bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim

Msi tavsiye ederim. B150M Bazooka. Technopat kullanmıştı bilgisayar toplama videosunda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı