Elitist Hectopat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #1 Merhabalar, bu ay içerisinde yeni bir sistem toplamak istiyorum. Sistemin resmini yükledim. Sizce bu sisteme ekstra soğutucu almak gerekir mi yoksa stok soğutucu da bu sistemde iş görür mü? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar Dosya Ekleri Adsız.png 60,7 KB · Görüntüleme: 191
Merhabalar, bu ay içerisinde yeni bir sistem toplamak istiyorum. Sistemin resmini yükledim. Sizce bu sisteme ekstra soğutucu almak gerekir mi yoksa stok soğutucu da bu sistemde iş görür mü? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar
R ramazandeveli Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 1.957 Çözümler 11 Yer Ankara, Batıkent. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pc 2 Mayıs 2016 #2 i3 ler için stoklar yeterlidir. Lakin su soğutmalar ucuzlayınca hava soğutmlarda stok orjinal fanların fiyataına indi 40-50 tl bulunabiliyor.
i3 ler için stoklar yeterlidir. Lakin su soğutmalar ucuzlayınca hava soğutmlarda stok orjinal fanların fiyataına indi 40-50 tl bulunabiliyor.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 2 Mayıs 2016 #3 K İbaresi olmayan işlemcilere overclock yapılmadığı için içindeki stok soğutma yeterli olur.