Intel i3 6100 ve GTX 950 Sistem Toplama

Tedy41

Hectopat
Daha fazla  
Haftaya bu sistemi topluyorum. Parçaları şubeden alacağım. Kasayı Hepsiburada'dan getirteceğim. Sizce sistem nasıl, parçalarda uyumsuzluk var mı? İyi ve kötü taraflarını yorumlarsanız memnuniyet duyarım.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 504
  • Adsız1.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 500
Son düzenleyen: Moderatör:
"4 çehirdeh iy5 almanı öneririm" ne demek? Çekirdek sayısına göre değil tek çekirdek performansına göre işlemci alınır. @ht00x1

Almak istediği işlemci i3 6100. Bu işlemci 2 çekirdek. En ucuzundan i5 6400 alabilir demek istedim.

İşlemci de Çekirdek sayısı en önemli etkenlerdendir.

Multithread olayını bi araştır derim. Oyunların hepsi bunu kullanır.
Niye peki ? İşlenmesi gereken verileri İşlemcinin tüm çekirdeklerini kullanarak daha hızlı işlemesi içindir.
Multithread render yaparken de karşına çıkar. ( x265 ve x264)
Birçok kaliteli programda vardır. WinRaR, 7-Zip vb.

Tek çekirdek olayına gelince o da zaten parana göre. 7000 $ 'da işlemci var 200 $ 'a da. Karşılaştırma yaparak alırsın. Burada fazla seçenek yok.

Son olarak ezberci zihniyete karşıyım.

Bence en azından 120 gb ssd almalısın. Çünkü ssd sistemin oyunların açılış hızını vs. etkiliyor. Ve artık windows 10'a geç

Şu anki bütçemin limiti bu . Parçaları Vatandan alıp kendımmı toplamalıyım yoksa bilgisayarcıya parçaları söyleyip onamı toplatmalıyım ?

Sistem gayet güzel ve uyumlu alabilirsin.

Şu anki bütçemin limiti bu . Parçaları Vatandan alıp kendımmı toplamalıyım yoksa bilgisayarcıya parçaları söyleyip onamı toplatmalıyım ?
Şiddetle kendin toplamanı öneririm zaten birçok rehbere ulaşabilirsin kendin topladığın pcnin verdiği hoş hissi yaşarsın birde vatan özensiz topluyorlar diye duymuştum.

Teknobiyotikten alırsan oldukça uyguna gelebilir ordan alabilirsin benim tavsiyem ayrıca Pc montaj sistemleri var 17tl gibi komik bir ücrete'de toplayıp yolluyorlar

Sdd' yi çıkar al olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…