Intel i3 6100 ve GTX 950 Sistem Toplama

Teknobiyotikten alırsan oldukça uyguna gelebilir ordan alabilirsin benim tavsiyem ayrıca Pc montaj sistemleri var 17tl gibi komik bir ücrete'de toplayıp yolluyorlar

Sdd' yi çıkar al olsun bitsin

Eki Görüntüle 149180
Pek güvenemiyorum . Tek kasayı internetten alıcam gerisini Vatan Bilgisayar'ın bayisinden getirticem.
Şiddetle kendin toplamanı öneririm zaten birçok rehbere ulaşabilirsin kendin topladığın pcnin verdiği hoş hissi yaşarsın birde vatan özensiz topluyorlar diye duymuştum.

İzlediğim sistem toplama rehberinde işlemciye termal macun sürmeden işlmeci fanını taktılar . Bu dogrumu

Pek güvenemiyorum . Tek kasayı internetten alıcam gerisini Vatan Bilgisayar'ın bayisinden getirticem.

İzlediğim sistem toplama rehberinde işlemciye termal macun sürmeden işlmeci fanını taktılar . Bu dogrumu

Doğru değil . Technopatın 2500 TL 'lik sistem rehberini attım technopatın en güzel yanlarından biri neredeyse her videolarında sıfırdan o işlemci macun olayını yapmaları oradan yada diğer sistem toplama rehberlerinden izleyebilirsin. Termal macun şart

Ayrıca güvenmeyecek bir şey yok bence alan bir sürü kişi var şikayetçi olan görmedim sorun olsa da garanti kapsamında ise hemen değişim yapıyorlar

Tamam yardımcı oluğunuz için teşekkür ederim

HT teknolojisi sayesinde 4 çekirdekli oluyor zaten, sıkıntı yok yani.

işlemci fanında termal macun sürülü olarak gelıyormus bende işlemciye termal macun sürsem birşey olurmu?

SSD'de eklersen tadından yenmez.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    217,3 KB · Görüntüleme: 145
R9 380 gtx 960'ın rakibi istersen gtx 960 ile değiştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…