DeNo75 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #11 A1peren dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-acil-gamer-pc-msi-rx-6600-mech-2x-ryzen-5-500gb-7000mb-sn-1142142895/detay Genişletmek için tıkla... evet iyimiş, fakat önümde 2 ay var 2 ay içerisinde satılmaz inşallah
A1peren dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-acil-gamer-pc-msi-rx-6600-mech-2x-ryzen-5-500gb-7000mb-sn-1142142895/detay Genişletmek için tıkla... evet iyimiş, fakat önümde 2 ay var 2 ay içerisinde satılmaz inşallah
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.807 Çözümler 124 Yer İzmir 23 Haziran 2024 #12 DeNo75 dedi: evet iyimiş, fakat önümde 2 ay var 2 ay içerisinde satılmaz inşallah Genişletmek için tıkla... Biraz erken açmışsın konuyu. Belki daha iyi bir fırsat gelir.
DeNo75 dedi: evet iyimiş, fakat önümde 2 ay var 2 ay içerisinde satılmaz inşallah Genişletmek için tıkla... Biraz erken açmışsın konuyu. Belki daha iyi bir fırsat gelir.
T ThqVortex Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 545 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #13 DeNo75 dedi: Toplama bilgim var ama onunla da çok uğraşmak istemiyorum açıkçası hazır sistem daha iyi olur benim açımdan. Linkini bulabilirsen atabilir misin? Bu fiyata öyle bir sistem hiç görmedim maalesef. Varsa 2. el vardır ama 2.el de pek sıcak bakmıyorum. Ama yine de bir bakacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hakkında bilgin varsa ve İstanbul / Ankara / İzmir gibi yeterince 2.el seçeneğinin olacağı şehirlerde yaşıyorsan 2. el bilgisayar almakta bir sorun yok. Yakında kendi PC mi satacağım, sorunsuz çalışıyor örnek vermek için söylüyorum.
DeNo75 dedi: Toplama bilgim var ama onunla da çok uğraşmak istemiyorum açıkçası hazır sistem daha iyi olur benim açımdan. Linkini bulabilirsen atabilir misin? Bu fiyata öyle bir sistem hiç görmedim maalesef. Varsa 2. el vardır ama 2.el de pek sıcak bakmıyorum. Ama yine de bir bakacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hakkında bilgin varsa ve İstanbul / Ankara / İzmir gibi yeterince 2.el seçeneğinin olacağı şehirlerde yaşıyorsan 2. el bilgisayar almakta bir sorun yok. Yakında kendi PC mi satacağım, sorunsuz çalışıyor örnek vermek için söylüyorum.