obiwankenobi58 Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 İşlemcimden görüntü almak istiyorum. Ekran kartı olmadan nasıl yapabilirim?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.740 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 16 Nisan 2025 #2 Ekran kartına HDMI veya DisplayPort hangi kablo ile bağlıysanız onu anakarta takacaksınız.
obiwankenobi58 Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 Leon Dayı dedi: Ekran kartına HDMI veya DisplayPort hangi kablo ile bağlıysanız anakarta takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Anakartta HDMI nereye takacağım Leon Dayı dedi: Ekran kartına HDMI veya DisplayPort hangi kablo ile bağlıysanız onu anakarta takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Msi gaming m3 z270 anakart modelim.
Leon Dayı dedi: Ekran kartına HDMI veya DisplayPort hangi kablo ile bağlıysanız anakarta takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Anakartta HDMI nereye takacağım Leon Dayı dedi: Ekran kartına HDMI veya DisplayPort hangi kablo ile bağlıysanız onu anakarta takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Msi gaming m3 z270 anakart modelim.
K kugororororo Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Yer Seyhan 16 Nisan 2025 #4 obiwankenobi58 dedi: Anakartta HDMI nereye takacağım Msi gaming m3 z270 anakart modelim. Genişletmek için tıkla... Arka kablo girişlerinde HDMI’yi göreceksin monitörden gelen kabloyu oraya tak.
obiwankenobi58 dedi: Anakartta HDMI nereye takacağım Msi gaming m3 z270 anakart modelim. Genişletmek için tıkla... Arka kablo girişlerinde HDMI’yi göreceksin monitörden gelen kabloyu oraya tak.
obiwankenobi58 Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #5 kugororororo dedi: Arka kablo girişlerinde HDMI’yi göreceksin monitörden gelen kabloyu oraya tak. Genişletmek için tıkla... Gördüm lakin monitörden gelen kablo uyumlu değil normal mi
kugororororo dedi: Arka kablo girişlerinde HDMI’yi göreceksin monitörden gelen kabloyu oraya tak. Genişletmek için tıkla... Gördüm lakin monitörden gelen kablo uyumlu değil normal mi
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.740 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 16 Nisan 2025 #6 obiwankenobi58 dedi: Gördüm lakin monitörden gelen kablo uyumlu değil normal mi? Genişletmek için tıkla... DisplayPort kablo olmadığından emin misiniz?
obiwankenobi58 dedi: Gördüm lakin monitörden gelen kablo uyumlu değil normal mi? Genişletmek için tıkla... DisplayPort kablo olmadığından emin misiniz?
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #7 Anakartında ki HDMI çıkışına bağlarsan Onboard çalıştırabilirsin.
obiwankenobi58 Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #8 Jeasust dedi: Anakartında ki HDMI çıkışına bağlarsan Onboard çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onboard ne oluyk bilmiyorum ama farklı kabloyla denedim oldu tft oynatır mı?
Jeasust dedi: Anakartında ki HDMI çıkışına bağlarsan Onboard çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onboard ne oluyk bilmiyorum ama farklı kabloyla denedim oldu tft oynatır mı?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.740 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 16 Nisan 2025 #9 obiwankenobi58 dedi: Onboard ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Dahili Grafik Kartı.
obiwankenobi58 Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #10 Leon Dayı dedi: Dahili Grafik Kartı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim emeğin ve yardımın için tft oynatır mı?
Leon Dayı dedi: Dahili Grafik Kartı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim emeğin ve yardımın için tft oynatır mı?