Intel i3 9100F vs Ryzen 3 1200

Makaleler
1
Arkadaşlar yeni bir işlemci almayı düşünüyorum ama izlediğim videolardan ötürü başka videoda i3 Ryzen 3'den daha iyi olduğu başka videolarda Ryzen 3 Intel i3 işlemcilerden daha iyi olduğu görülüyor. Hangisine inanacağız sizce i3 9100F Ryzen 3 1200'den daha mı iyi yoksa Ryzen 3 i3'den daha mı iyi bunun cevabını bana kesin olarak söyliyebilir misiniz? Gerek oyun gerekse de masaüste işletimde bana hangisi daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
bana kalırsa ikiside alınmaz çünkü 4core 4thread bu devirde 4/4 hiçbir işlemci alınmaz minimum ryzen 5 1400 alın biriktirip ryzen 5 1600 af en mantıklısı oyun kanadında 9100f daha iyidir ama ramlerini z serisi anakart olmazsa 2666 nın üstünde kullanamazsın anakart ve ram avantajınıda düşününce hangisi ucuzsa onu alın derim

Merhabalar. Yeni bir sistem topluyorsanız genelde Ryzen tabanlı sistem önerilir performanslı ve ileriye dönük olması açısından. Açıkçası bu durum birazda sizin bütçenize ve beklentilerinize göre değişir. Benim bütçen düşük olduğu için i3 9100F işlemci aldım. Memnunum ve işimi görüyor. Başlıkta belirtilen iki işlemci karşılaştırıldığında i3 9100F bir tık daha iyi diye biliyorum ama bilgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…