M Mertcan Başel Ziyaretçi 8 Nisan 2014 #1 Arakdaşlar bildiğiniz üzere 3-4 ay önce bir sistem toplamıştım. İşlemcim Pentium G3320. Intel i3 alsam ne fark eder? Gerçi çok büyük bir fark olmayağını biliyorum ama genede bir sorayım dedim. Sistemim: İşlemci: İntel Pentium G3220 Anakart: Asus H81-M PLUS Bellek: 2X4 8GB Gskıll Ekran kartı: ASUS HD 7790 Güç kaynağı: 600 Watt 80 Plus modüller OCZ SSD: Kingston 120 GB HDD: 320 GB WD Harici: HDD 2 TB SEAGATE Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2014
Arakdaşlar bildiğiniz üzere 3-4 ay önce bir sistem toplamıştım. İşlemcim Pentium G3320. Intel i3 alsam ne fark eder? Gerçi çok büyük bir fark olmayağını biliyorum ama genede bir sorayım dedim. Sistemim: İşlemci: İntel Pentium G3220 Anakart: Asus H81-M PLUS Bellek: 2X4 8GB Gskıll Ekran kartı: ASUS HD 7790 Güç kaynağı: 600 Watt 80 Plus modüller OCZ SSD: Kingston 120 GB HDD: 320 GB WD Harici: HDD 2 TB SEAGATE
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2014 #2 Neden i3? Üzerine koyup 4570 alman daha mantıklı olur.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2014 #4 Sisteminiz baştan dengesiz olmuş. Ama ben almazdım sanırım.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 8 Nisan 2014 #5 Nevzat Şentürk dedi: Sisteminiz baştan dengesiz olmuş. Ama ben almazdım sanırım. Genişletmek için tıkla... Neresi dengesiz ? Ucuza sistem toplamıştım. Ucuza SSD sığdırdım. Çoğu kişi beğendi. Kanıt: Yeni Aldığım Pentium G3220 Bilgisayar | Technopat Sosyal İşlemciyi beğenmiyebilirsin ama o zaman durum böyleydi.
Nevzat Şentürk dedi: Sisteminiz baştan dengesiz olmuş. Ama ben almazdım sanırım. Genişletmek için tıkla... Neresi dengesiz ? Ucuza sistem toplamıştım. Ucuza SSD sığdırdım. Çoğu kişi beğendi. Kanıt: Yeni Aldığım Pentium G3220 Bilgisayar | Technopat Sosyal İşlemciyi beğenmiyebilirsin ama o zaman durum böyleydi.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2014 #6 Ekran kartı düşük kalmış SSD ve RAM fazla olmuş bence ama almışsın sorun yok.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 8 Nisan 2014 #8 O değilde o linkteki fotoların hepsi uçmuş. CcC Hızlı resim CcC
M Mertcan Başel Ziyaretçi 8 Nisan 2014 #9 Silinen üye dedi: O değilde o linkteki fotoların hepsi uçmuş. CcC Hızlı resim CcC Genişletmek için tıkla... Aynen. Yenilerim. Sence İ3 alayım mı ?
Silinen üye dedi: O değilde o linkteki fotoların hepsi uçmuş. CcC Hızlı resim CcC Genişletmek için tıkla... Aynen. Yenilerim. Sence İ3 alayım mı ?
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 8 Nisan 2014 #10 Vallahi sen bilirsin. Ben İ3 3240 kullanıyorum. İleride ekran kartını değiştirsen Pentium takılır kalır. O yüzden al bence.
Vallahi sen bilirsin. Ben İ3 3240 kullanıyorum. İleride ekran kartını değiştirsen Pentium takılır kalır. O yüzden al bence.