Intel İ3 ve Foxconn H55MXV Sistemi Upgrade

doğu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemim bu:
  • Intel i3 3.20 GHz işlemci
  • Foxconn h55mxv 45nm anakart
  • 4 GB DDR3 Kingston bellek
  • 500 GB harddisk
  • Asus GT 730 2 GB 128 bit ekran kartı yeni aldım
  • 120 GB SSD yeni alındı
  • 350 W power

Sorunum ise anakartımı değiştirmeden işlemcimi yükseltmek istiyorum. Bu anakarta mümkün mü?
Eğer değilse de sistemimi nasıl daha iyi bir hale getirebilirim, yani güçlendirebilirim?

Max. 300 TL bütçem var .

Ha bu arada bilgisayarım GTA 5'i düşük ayarlarda en fazla 35 FPS aldım. 40'ı gördü bir ara çok şaşırdım. O nasıl oldu hala anlamış değilim, lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağını 650 Watt yapabilirsin. Daha sonrada ekran kartı vesaire alırsan sorun çıkmaz. Çünkü yeni bir ekran kartıyla sorun çıkaracağı zaten garanti. Başka türlüde bir upgrade yapamazsın gibi. 4 GB daha RAM alabilirsin ama Foxconn 8 GB RAM çalıştırma özürlü, çok örneği var. Anakartın değişmesi gerek işlemci içinde. Ekran kartını değiştirseniz 300 lira boşuna verirsiniz, devasa farklar olmaz. Ayrıca ekran kartın sürücün güncel ve kasan temiz mi? Bunlar 5-10 FPS kadar etkileyebilir, ciddiyim.

ekran kartı sürücüm güncel ayın 9 temmuzda güncellemiştim . psu almak mantıklı gelmiyor 650 watt psu gerek yok çünkü ekran kartı alır isem gtx 960 ti alırım ve maxvell mimarisi olduğu için ek psu gerektirmiyor.
foxconn lanet bir anakart güncelleme yok zaten ama ana kartı değiştircek olsam direk sistemimi değiştiririm
.Ama maalesef bu sistemi satmaya kalksam değmez mesela 1200 tl + bu kasam ne toplayabilirim bunu satıp veya üstüne ekleyip ama işlemci, anakart, ekran kartı,psu ne kaldıkı başka, üstüne eklemek mantıksız şuanda galiba bunu daha fazla güçlendiremeyeceğim .
Ve son olarak kasam gayet temiz bu videodaki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
değerleri aynı şekilde alıyorum ama benim kasam bunun yarısı kadar bile güçlü değil. bu videodaki core i7 işlemci 8gb RAM olmasına rağmen bendeki i3 ve 4gb ram ile aynı şekilde oynatıyor gt 730 ile şuanda en mantıklısı yeni sistem gibi görünüyor ama bakıcam artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…