İntel İ3 ve HD 4600 sisteme Windows 7 ile dual boot Mac kurabilir miyim?

Daha fazla  
Ben bilgisayarıma 3 tane işletim sistemi yüklemek istiyorum, youtube'den technopat'ın videolarını izledim fakat aklıma takılan hala sorular var. Öncelikle ben masaüstü bilgisayarımın donanım özelliklerini yazmak istiyorum (sorun çıkarabilecek bir donanım olursa)
  • Intel core i3 3.2Ghz
  • ATI Radeon HD 4600
  • GIGABYTE H55M-S2
  • Realtek HD Audio
Ben bilgisayarıma linux ve mac os x yüklemek istiyorum şu an mac os x videosu izledim ve önemli olarak ana sorum şu. Ben bi mac os x işletim sisteminin ".iso" dosyasını indirip windows 7 işletim sistemi hala bilgisayarımda varken çalıştırırsam var olan bilgilerim kayıp olur mu ve bir de eğer bilgi kaybı yaşanmayacaksa harddiskimi bölmek zorunda mıyım? (aslında böldüm) Ama fat32 olarak değil yani fat32 olmadığı için böldüğüm diske mac os x yükleyebilir miyim ayriyetten? Linux yüklerken ayrı şekilde ayırmalı mıyım şu an ayrılmış (kullanamdığım) 1 adet var (50 GB) bu mac os x için işimi görür mü? En önemli olarak donanım özelliklerim ile uyumlu mu ve bios'dan değide direkt iso'yu windows üzerinden çalıştırarak kurabilir miyim?
Mesajınınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz rehberleri inceleseniz okusanız tüm sorularınıza cevap bulacaksınız. Fat32' Maverick çalışmaz. Harddiskinizi tabiki bölmeniz gerekiyor. Kurulum videolarını izlerseniz nasıl yapabileceğinizi bulabilirsiniz. Sistem uyumluluğu olarak ses kartınızın tam modelini yazmanız gerekiyor. Anakartınız da çok önemli. İnternetten araştırırsanız modellerini yazıp sonuç bulursunuz.

Verdiğiniz bilgilerini ötürü teşekkür ederim. Son sorum olacak: dmg dosyasını iso yapıp direkt windows üzerinden çalıştırırsam bir sorun ile karşılaşır mıyım ? (donanımlarımın uyumluluğunda sorun olmadığını varsayarsak)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı