Intel i39100F kule tipi soğutucu önerisi

120 mm önermeyiniz. Çok daha ucuza hava soğutmalar daha iyi soğutuyor.

Bütçesi var ise tabii ki daha büyüğü iyidir ama kule tip RAM'lere temas eder ve bütçeside yok ise çok bir seçenek kalmıyor.
Ben CM'nin Seidon serisini kullanıyorum yıllardır memnunum.

Stok fan yetmiyor.İşlemci boşta 50-60 derecelerde ama o kasa ile de ilgili.

RAM'lere temas eder ve bütçesi de yok ise çok bir seçenek kalmıyor.
Zaten 12cm fanlı kule tipi soğutucular kasasına sığmıyor, Snowman X4 ve Freezer HD2.4 gibi modeller RAM'lere değecek kadar büyük değil. B450M-S2H ile Snowman X4 Rainbow kullandım RAM'e temas etmiyordu.

ID-COOLING SE-903-SD İntel/Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu Fiyat bu iyimiş bunu alsam sıcaklıkta fark olur mu?

AMD'nin soketlerinde kule tiplerde pek sorun çıkmıyor ama gewnelde Intel soketlerde sorun çıkıyor.
Bununda bir standardı olmadığı için şunu al diyemiyoruz. Denemesi lazım.

AMD'nin soketlerinde kule tiplerde pek sorun çıkmıyor ama gewnelde Intel soketlerde sorun çıkıyor.
Bununda bir standardı olmadığı için şunu al diyemiyoruz. Denemesi lazım.

Freezer HD2.0'ın RAM'lerle herhangi bir teması yok. İşlemci 10400F, anakart Biostar H410M-H. Freezer HD2.0 ile 2.4 arasında bakır boru farkı var.

Eki Görüntüle 1031204

Freezer HD2.0'ın RAM'lerle herhangi bir teması yok. İşlemci 10400F, anakart BIOSTAR H410M-H. Freezer HD2.0 ile 2.4 arasında bakır boru farkı var.

Senin anakarta senin soğutucu sorun olmamışsa muhtemelen aynı soğutucu konu sahibinin anakartındada sorun çıkarmaz.
Senin anakart konu sahibinin kartından 6 mm daha dar.

Eki Görüntüle 1031204

Freezer HD2.0'ın RAM'lerle herhangi bir teması yok. İşlemci 10400F, anakart Biostar H410M-H. Freezer HD2.0 ile 2.4 arasında bakır boru farkı var.
Benim anakartım da mATX bu yüzden seninkinde olmasığı gibi benimkinde de olmayacaktır.Bu yüzden Freezer HD 2.4 güzel bir tercih olacaktır benim için.
Senin anakarta senin soğutucu sorun olmamışsa muhtemelen aynı soğutucu konu sahibinin anakartındada sorun çıkarmaz.
Senin anakart konu sahibinin kartından 6 mm daha dar.
Evet büyük ihtimal benim anakartımda da sorun olmayacaktır
Yardımlarınız için teşekkürler.
Eki Görüntüle 1031204

Freezer HD2.0 nasıl memnun musun? İşlemci max kaç derece oldu ona göre alacağım. @BerkayZ87

Snowman m200 mü Gametech Freezer Hd2.0 mı @BerkayZ87

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…