ibrahimerenuyar Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, Intel i5 10400F marka model işlemcime bir soğutucu almak istiyorum. F/P olarak ne örerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2022
Arkadaşlar merhaba, Intel i5 10400F marka model işlemcime bir soğutucu almak istiyorum. F/P olarak ne örerirsiniz?
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.084 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #2 ibrahimerenuyar dedi: Arkadaşlar merhaba, Intel i5 10400F marka model işlemcime bir soğutucu almak istiyorum. F/P olarak ne örerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir? id-cooling se-214-xt Modeline bakabilirsiniz 400 tl gibi bir fiyatı var.
ibrahimerenuyar dedi: Arkadaşlar merhaba, Intel i5 10400F marka model işlemcime bir soğutucu almak istiyorum. F/P olarak ne örerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir? id-cooling se-214-xt Modeline bakabilirsiniz 400 tl gibi bir fiyatı var.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 31 Mayıs 2022 #3 ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com
C Carbage Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.352 Çözümler 1 31 Mayıs 2022 #4 Raijintek LETO RGB 1 Adet RGB PWM Fanlı, 4 Adet Isı Borulu, Intel & AMD Uyumlu Yüksek Performans İşlemci Soğutucu - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } www.teknobiyotik.com
Raijintek LETO RGB 1 Adet RGB PWM Fanlı, 4 Adet Isı Borulu, Intel & AMD Uyumlu Yüksek Performans İşlemci Soğutucu - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } www.teknobiyotik.com
iamshade Decapat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış/Pazarlama 31 Mayıs 2022 #5 Ben Freezer Arcticc e sports duo kullanıyorum gayet memnunum fakat fiyatı çok yükselmiş 600TL'ye almıştım .
Ben Freezer Arcticc e sports duo kullanıyorum gayet memnunum fakat fiyatı çok yükselmiş 600TL'ye almıştım .
ibrahimerenuyar Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #6 Quadranil1 dedi: Bütçe nedir? ID-Cooling SE-214-XT modeline bakabilirsiniz 400 TL gibi bir fiyatı var. Genişletmek için tıkla... Maksimum 500 TL Tesla Bobini dedi: ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Carbage dedi: Raijintek LETO RGB 1 Adet RGB PWM Fanlı, 4 Adet Isı Borulu, Intel & AMD Uyumlu Yüksek Performans İşlemci Soğutucu - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerileriniz için fakat tek fanlı genel olarak önermiyorlar.
Quadranil1 dedi: Bütçe nedir? ID-Cooling SE-214-XT modeline bakabilirsiniz 400 TL gibi bir fiyatı var. Genişletmek için tıkla... Maksimum 500 TL Tesla Bobini dedi: ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Carbage dedi: Raijintek LETO RGB 1 Adet RGB PWM Fanlı, 4 Adet Isı Borulu, Intel & AMD Uyumlu Yüksek Performans İşlemci Soğutucu - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerileriniz için fakat tek fanlı genel olarak önermiyorlar.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.084 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #7 ibrahimerenuyar dedi: Maksimum 500 TL Teşekkür ederim önerileriniz için fakat tek fanlı genel olarak önermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu fiyata en performanslılardan biridir. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Önermeyen arkadaşlar 400 TL'ye çift fanlı, daha iyi performans veren önersinler.
ibrahimerenuyar dedi: Maksimum 500 TL Teşekkür ederim önerileriniz için fakat tek fanlı genel olarak önermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu fiyata en performanslılardan biridir. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Önermeyen arkadaşlar 400 TL'ye çift fanlı, daha iyi performans veren önersinler.
ibrahimerenuyar Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #8 iamshade dedi: Ben Freezer arcticc e sports Duo kullanıyorum gayet memnunum fakat fiyatı çok yükselmiş 600TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Beni biraz aşıyor hocam ya fiyat olarak.
iamshade dedi: Ben Freezer arcticc e sports Duo kullanıyorum gayet memnunum fakat fiyatı çok yükselmiş 600TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Beni biraz aşıyor hocam ya fiyat olarak.
iamshade Decapat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış/Pazarlama 31 Mayıs 2022 #9 ibrahimerenuyar dedi: Beni biraz aşıyor hocam ya fiyat olarak. Genişletmek için tıkla... evet bende şimdi baktım fiyatına baya yükselmiş
ibrahimerenuyar dedi: Beni biraz aşıyor hocam ya fiyat olarak. Genişletmek için tıkla... evet bende şimdi baktım fiyatına baya yükselmiş
ibrahimerenuyar Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #10 Quadranil1 dedi: Hocam bu fiyata en performanslılardan biridir. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Önermeyen arkadaşlar 400 TL'ye çift fanlı, daha iyi performans veren önersinler. Genişletmek için tıkla... Kral bunu alsam ortalama ne kadar düşer sıcaklık?
Quadranil1 dedi: Hocam bu fiyata en performanslılardan biridir. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Önermeyen arkadaşlar 400 TL'ye çift fanlı, daha iyi performans veren önersinler. Genişletmek için tıkla... Kral bunu alsam ortalama ne kadar düşer sıcaklık?