Intel i5 10400F stok fan tavsiyesi

Fatih AJUS

Centipat
Daha fazla  
Intel i5 10400F fani bence yetersiz geliyor, bu yüzden değiştirme kararı aldım arkadaşlar;
Bunu alayım diyorum sizce iyi midir? Bir de RAM slotlarımı kapatır mı? Max bütçem 200 TL başka tavsiyesi olanlar da yazabilir.

MSI B460M-A PRO Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kullandigim anakart bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel i5 10400F fani bence yetersiz geliyor, bu yüzden değiştirme kararı aldım arkadaşlar;
Bunu alayım diyorum sizce iyi midir? Bir de RAM slotlarımı kapatır mı? Max bütçem 200 TL başka tavsiyesi olanlar da yazabilir.

MSI B460M-A PRO Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kullandigim anakart bu.
T6 Ultra alın, ya da Reeven Hans.
LGA1200 soket desteklemiyor.
Eski soketi destekleyenler yeniyi de destekliyor.

Bence alcaksanız biraz bütçenizi zorlayıp bunu alın:

Zamanında baya araştırıp en fiyat performans soğutucunun bu olduğunu gördüm, şu an kullanıyorum bende soğutma performansı çok iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı