Intel i5 10600K ES 5.2GHz - DDR4 4000MHz CL17 Sistemde OC değerlerim

Yani DJR kadar kaliteli değil demek mi hocam?
JJR, bir nevi CJR'in eski isimlendirmeli versiyonu. Yani voltaj olarak 1.45-1.48V ustunu gecmemenizi tavsiye ederim bu durumda. Kesinligini arastiriyorum ancak 0BJF8 koduna sahip Viper Steel'ler Hynix JJR olarak gozukuyor baktigim bir kaynakta.

JJR, bir nevi CJR'in eski isimlendirmeli versiyonu. Yani voltaj olarak 1.45-1.48V ustunu gecmemenizi tavsiye ederim bu durumda. Kesinligini arastiriyorum ancak 0BJF8 koduna sahip Viper Steel'ler Hynix JJR olarak gozukuyor baktigim bir kaynakta.

Hmm. Peki daha düşük değer de 3600 MHz gibi. Daha da düşük gecikmeler elde edeceksem düşüreyim hocam. Zorlamanın manası yok tabi ki.

Hmm. Peki daha düşük değer de 3600 MHz gibi. Daha da düşük gecikmeler elde edeceksem düşüreyim hocam. Zorlamanın manası yok tabi ki.
1.45V ile maksimum kac MHz yapabiliyorsan oraya kadar dusur. 4000-18 mi olur, 3933-17 mi olur, 3933-16 mi olur onu bilmiyorum. Denemek gerek.

1.45V ile maksimum kac MHz yapabiliyorsan oraya kadar dusur. 4000-18 mi olur, 3933-17 mi olur, 3933-16 mi olur onu bilmiyorum. Denemek gerek.

4000'i biraz gözden çıkardım gibi de deneyelim bakalım.

Ya da hocam MHz daha da düşük olabilir. Gecikmeleri en düşüğe çekebileceğim bir değer yapsam?

4000'i biraz gözden çıkardım gibi de deneyelim bakalım.

Ya da hocam MHz daha da düşük olabilir. Gecikmeleri en düşüğe çekebileceğim bir değer yapsam?
Dedigim gibi, denemek gerek. 4000-17 hali kac voltaj istiyordu?

1.45V, 4000MHz CL18 ile şu an sorun yok. TestMem5 arkada test ediyor. Bir sorun bulmadı daha. Genellikle ilk saniyelerinde error veriyordu sorun olduğunda.

Hocam yüksek MHz mi önemli gecikmeler mi önemli?

Örnek şu an ki değer mi daha iyi olur, 3600 CL15-14 gibi değerler mi iyi olur? @BerkayZ87

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…