INTEL I5 1135G7 sistem Windows 11'de siyah ekran veriyor

Mustafaa61

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
NVIDIA MX350
İşlemci
INTEL I5 1135G7
Bazen bilgisayarı açtığımda simsiyah ekran oluyor. Açılma sesi falan geliyor fakat ne imleç var ne bir şey. Uzun bir süre uğraştığımda ekran kartını silip bir daha yüklemeyi denedim. Güvenli modu ağ ile başlattım ve DDU'yu indirip ekran kartı sürücülerini sildim. Bilgisayarı tekrar açtım, normal bir şekilde açıldı. Sonra bir gün tekrar bilgisayarı açtım, yine siyah ekran. Sürücüden olabileceğini düşündüm, güvenli moddan silip sonra eski sürücüyü indirdim. Bir süre düzeldi. Bu olay 3-4 gün sonra tekrar oldu. Şu anda yine DDU ile silip yükledim. Sürekli bununla uğraşacak mıyım yoksa çözümünü bilen var mı?

Bazen bilgisayarı açtığımda simsiyah ekran oluyor. Açılma sesi falan geliyor fakat ne imleç var ne bir şey. Uzun bir süre uğraştığımda ekran kartını silip bir daha yüklemeyi denedim. Güvenli modu ağ ile başlattım ve DDU'yu indirip ekran kartı sürücülerini sildim. Bilgisayarı tekrar açtım, normal bir şekilde açıldı. Sonra bir gün tekrar bilgisayarı açtım, yine siyah ekran. Sürücüden olabileceğini düşündüm, güvenli moddan silip sonra eski sürücüyü indirdim. Bir süre düzeldi. Bu olay 3-4 gün sonra tekrar oldu. Şu anda yine DDU ile silip yükledim. Sürekli bununla uğraşacak mıyım yoksa çözümünü bilen var mı?

DDU ile sürücüyü silerken sürücünün Windows Update tarafından indirilmesini önle seçeneğini tikle. Ayrıca DDU işlemini ağ ile güvenli mod yerine normal güvenli modda yap.

DDU ile sürücüyü silerken sürücünün Windows Update tarafından indirilmesini engelle seçeneğini tikle. Ayrıca DDU işlemini ağ ile güvenli mod yerine normal güvenli modda yap.

Şu an Windows Update'in kurduğu duruyor bilgisayarda tekrar aynı şey olursa sizin dediğiniz gibi yaparım, sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı