Stock işlemcim soğutmak için yetmiyor sanırsam bir süre sonra oyun oynarken kasadan fan sesleri gelmeye başlıyor.
Soğutucu ve termal macun önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırım yok.
Özellikle ek olarak CS:GO'da ilk başlarda 400-500 FPS alırken bu 2-3 saat sonra 300-350 FPS'lere düşüyor.
Genellikle FPS oyunlarını oynuyorum zaten o yüzden islemciyi değiştirmek yerine güzel bir soğutucu almak istiyorum ama eğer değişebilirsin derseniz atacağınız modelleri inceleyebilirim teşekkür ederim simdiden.
Ben 11400F için SE 214XT aldım yanında gelen termal macun MX4'ten iyiymiş diye duydum. 60 derecenin üstünü de görmedim. Son zamanlarda termal macun değiştirmiştim, MX4 deneyince sıcaklıklarda yine bir değişiklik olmadı. Yani yanında gelen termal macunda iyi. Ekstra bir masrafa gerek yok.
En ucuz Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 799,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben 11400F için SE 214XT aldım yanında gelen termal macun MX4'ten iyiymiş diye duydum. 60 derecenin üstünü de görmedim. Son zamanlarda termal macun değiştirmiştim, MX4 deneyince sıcaklıklarda yine bir değişiklik olmadı. Yani yanında gelen termal macunda iyi. Ekstra bir masrafa gerek yok.