Intel i5-11400F soğutucu önerisi

lenory

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Anakart
Gigabyte B560M h 3200MHz (O.C) DDR4 soket 1200 M.2
İşlemci
11-400f
Merhaba, Technopat sosyalde dolaştım bu tarz fan soran konular gördüm ama linklerin hepsi eskiydi ve artık satılmayan üründü çoğu.
Şu an stok fan kullanıyorum çok sesli ve rahatsız ediyor + çok ısındırtıyor.

Bütçem 1000-1200 arası fan önerebilirseniz sevinirim. Çok anlamıyorum PC'den o yüzden özelliklerini yazayım.

Kasa: Corsair Carbide serisi Spec-Delta RGB 650W 80+ Bronze tempered glass USB 3.0 mid Tower kasa.
Anakartım ise; Gigabyte B560M h 3200MHz (O.C) DDR4 soket 1200 M.2 HDMI D-Sub mATX anakart.
İşlemci: 11-400F

Son düzenleyen: Moderatör:
224-XTS alacağım ama sığar değil mi sonra ortada kalmasın
Ve içinden macun çıkıyor mu yoksa ekstradan almam lazım mı

Buradan alacagım sorun olur mu?
İçinde macun çıkıyor olması lazım. Ben Düz 224XT kullandım çıkmıştı. Sığma konusunda da bu küçültülmüş model sığar diye düşünüyorum.

224-XTS alacağım ama sığar değil mi sonra ortada kalmasın.
Ve içinden macun çıkıyor mu yoksa ekstradan almam lazım mı?

Buradan alacagım sorun olur mu?

Hocam seçtiğiniz soğutucu çok güzel ama şöyle bir gerçek varki i5 11400F işlemciye 500 TL'lik soğutucu bile yeter Dark Freezer X96 soğutucu aldım yanına da 20 TL'lik macun aldım sıktım kullandım işlemcim boşta 26 derecede çalışıyor oyunlarda da 50-58 arası dolaşıyor.

Mini ve normal olanında ne fark var, gerek var mı acaba büyüğünü almaya

Hocam seçtiğiniz soğutucu çok güzel ama şöyle bir gerçek varki i5 11400F işlemciye 500 TL'lik soğutucu bile yeter Dark Freezer X96 soğutucu aldım yanına da 20 TL'lik macun aldım sıktım kullandım işlemcim boşta 26 derecede çalışıyor oyunlarda da 50-58 arası dolaşıyor.

Almışken en iyisi olsun bence siz de haklısınız ama ben cok anlamıyorum PC'den o yüzden forumda dolaştım en çok bu önerilmiş zaten

Mini ve normal olanında ne fark var, gerek var mı acaba büyüğünü almaya.

Almışken en iyisi olsun bence siz de haklısınız ama ben cok anlamıyorum PC'den o yüzden forumda dolaştım en çok bu önerilmiş zaten.

Yani orasıda var ama ben o kadar para vermezdim sonuçta i5 11400F çok ısınan bir işlemci değil bir 5600X olacakki o soğutucuyu önerelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı