Intel i5-1235U ve Intel İris Xe Graphics Laptop oyun oynatır mı?

Daha fazla  
Intel i5-1235U ve Intel İris Xe Graphics, MSI Markalı bir laptopum var. 8 GB 3200 Mhz RAM'ım var. Bu Laptop oyun oynatır mı? Oynatırsa ne tür oyunlar oynatır? Mesela ETS2 falan oynatır mı?

Intel i5-1235U ve Intel İris Xe Graphics, MSI Markalı bir laptopum var. 8 GB 3200 Mhz RAM'ım var. Bu Laptop oyun oynatır mı? Oynatırsa ne tür oyunlar oynatır? Mesela ETS2 falan oynatır mı?
ETS 2 oynatır ama çok bir performans beklemeyin. Oyun cihazı değil sonuçta.

16GB yaparsanız iş görür bir performans sunar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2018 öncesi oyunlarda daha performanslı olur tabi.

Intel i5-1235U ve Intel Iris Xe Graphics, MSI markalı bir laptopum var. 8 GB 3200 MHz RAM'ım var. Bu laptop oyun oynatır mı? Oynatırsa ne tür oyunlar oynatır? Mesela ETS 2 falan oynatır mı?

Çift kanal RAM yapmazsan performansın düşük olacaktır mümkünse çift kanal yap.

ETS 2 oynatır ama çok bir performans beklemeyin. Oyun cihazı değil sonuçta.

16GB yaparsanız iş görür bir performans sunar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2018 öncesi oyunlarda daha performanslı olur tabi.

Çift kanal RAM yapmazsan performansın düşük olacaktır mümkünse çift kanal yap.
Anladım arkadaşlar. Bu dizüstü bilgisayarda oyun oynamaktan vazgeçtim. Herkese teşekkür ederim.

Anladım arkadaşlar. Bu dizüstü bilgisayarda oyun oynamaktan vazgeçtim. Herkese teşekkür ederim.

Rica ederim hocam. Dediğim gibi RAM takviyesi yaparsan Valorant Minecraft gibi düşük gereksinimli oyunlarda işini görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı