Merhaba arkadaşlar 2 -3 gün önce aldım sistemi GTA 5 Full ayarlarda 72-75-78 nadiren 80 oluyor derce hemen geri düsüyor 75'e sorun olur mu bu derce normal mi stock fan ile almıstım bütçem yetmemişti kule tipi soğutuculara FiveM'de ise 80-82 Max sorun olur mu sizce?
Arkadaşlar bende i512400 3060 aldım ama GTA 85 oluyor işlemci ısınıyor kasa çok ses çıkıyor dokununca resmen yanıyor masa üstü ve stok soğutucu FPS kasma yok tek sorun bunlar normalmidir
Arkadaşlar bende i512400 3060 aldım ama GTA 85 oluyor işlemci ısınıyor kasa çok ses çıkıyor dokununca resmen yanıyor masaüstü ve stok soğutucu FPS kasma yok tek sorun bunlar normal midir?
Arkadaşlar bende i512400 3060 aldım ama GTA 85 oluyor işlemci ısınıyor kasa çok ses çıkıyor dokununca resmen yanıyor masaüstü ve stok soğutucu FPS kasma yok tek sorun bunlar normal midir?
Uzun zamandır Minecraft oynamıyordum. Bugün arkadaşım için sıcaklığı kontrol etmek için girdim ve bu değerleri gördüm. CPU istemeyen oyunlarda FS22 gibi 60 65 derece sıcaklıklarda oynuyorum.
Uzun zamandır Minecraft oynamıyordum. Bugün arkadaşım için sıcaklığı kontrol etmek için girdim ve bu değerleri gördüm. CPU istemeyen oyunlarda FS22 gibi 60 65 derece sıcaklıklarda oynuyorum.