CeYBeR Kilopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ID-Cooling SE-214-XTArctic Freezer i35 Tower CPU cooler for Intel. 2 modelin arasında kaldım. 1700 soket ikisi de sizce hangisi alınmalı? Bütçe 1K
Merhaba arkadaşlar, ID-Cooling SE-214-XTArctic Freezer i35 Tower CPU cooler for Intel. 2 modelin arasında kaldım. 1700 soket ikisi de sizce hangisi alınmalı? Bütçe 1K
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #2 SE-214-XT. AF i35 için o kadar ödeme yapılmaz.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #3 CeYBeR dedi: Merhaba arkadaşlar, ID-Cooling SE-214-XTArctic Freezer i35 Tower CPU cooler for Intel. 2 modelin arasında kaldım. 1700 soket ikisi de sizce hangisi alınmalı? Bütçe 1K. Genişletmek için tıkla... ID-Cooling daha iyi gibi geldi gözüme Arctic kötü soğutucu yapmaz pek en azından sıvı soğutucuları kaliteli ama ID-Cooling daha iyi gibi.
CeYBeR dedi: Merhaba arkadaşlar, ID-Cooling SE-214-XTArctic Freezer i35 Tower CPU cooler for Intel. 2 modelin arasında kaldım. 1700 soket ikisi de sizce hangisi alınmalı? Bütçe 1K. Genişletmek için tıkla... ID-Cooling daha iyi gibi geldi gözüme Arctic kötü soğutucu yapmaz pek en azından sıvı soğutucuları kaliteli ama ID-Cooling daha iyi gibi.
CeYBeR Kilopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #4 Silinen üye dedi: ID-Cooling daha iyi gibi geldi gözüme Arctic kötü soğutucu yapmaz pek en azından sıvı soğutucuları kaliteli ama ID-Cooling daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. alihanvardertyok dedi: SE-214-XT. Af i35 için o kadar ödeme yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Silinen üye dedi: ID-Cooling daha iyi gibi geldi gözüme Arctic kötü soğutucu yapmaz pek en azından sıvı soğutucuları kaliteli ama ID-Cooling daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. alihanvardertyok dedi: SE-214-XT. Af i35 için o kadar ödeme yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.