Intel i5 12400F / PNY RTX 2060 sistem alınır mı?

Kerm_e

Hectopat
Merhaba bir sistem topladım fakat size de sormak istiyorum. Öncelikle hem F/P hem de nokta atışı seçimler yapmaya çalıştım. Dün topladığımda sisteme RTX 3050 koymuştum fakat 500 TL daha verip hem ekran kartı RAM'ini arttırıp hem de performansının daha iyi olduğunu öğrendiğim PNY RTX 2060 koydum sizce nasıl sistem? Sorduğum kişiler PSU değiştir dedi ama gayet yeterli gibi gözüküyor.

NOT: RAM konusunda çekimserim CL40 biraz fazla değil mi?

Son düzenleme:
Bütçe 27k ise anakart ramdem kısıp işlemci ve ekran kartına vermenizi öneririm gereksiz olmuş. SSD fiyatının üstünde satılıyor PSU ve kasayı da değiştirin komple.

Merhaba, öncellikle bilgisayari tam olarak ne amaçla kullanicaksiniz. 32 GB günluk kullanim ve oyun oynayacak kişiler için fazla gelebilir çünkü.

Merhaba, öncellikle bilgisayari tam olarak ne amaçla kullanicaksiniz. 32 GB günluk kullanim ve oyun oynayacak kişiler için fazla gelebilir çünkü.

Adam güncel sistem topluyor DDR 5 ondan pahalı büyük ihtimalle çizim, montaj, veya proje için.

Kullanım amacı nedir? Tam bütçe 27K mı? İşin veya uğraşından dolayı mı RAM'leri 32GB tuttun? 16GB günlük kullanım ve oyunlar için yeterli çünkü. Sistemin fiyatı bir tık yüksek geldi. Nereden topladın? Render alacağın için mi NVIDIA tercih ettin? Amacın oyunsa (sanırım değil) AMD tarafı daha F/P'ye kaçıyor.

Çizim, proje amacıyla topladım güncel olmasını istedim. Toplamak için İtopya kullandım ama internette nerede daha ucuz bulursam x parçasını oradan alacağım.

Herhangi bir kullanim amaci belirtmemiş. Şahsen RAM'lere verilen paranin ekran kartindan pahali olması akil kârı değil.

Dedigim gibi arkadaş büyük ihtimalle güncel bir sistem kurmak istedigi için bu fiyatlarda DDR 5 çizim gibi proje gibi işlerde kullanacagı için güncel sistem kuruyor.

PNY marka hiçbir ürünü önermiyorum özellikle ekran kartı ısınma sorunları çok fazla o yüzden MSI, Gigabyte, ASUS markalarına yönelebilrsin.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…