Merhaba, öncelikle belirteyim görüntüsünü sevdiğim için sıvı soğutma tercih ediyorum. Kule tipi öneri istemiyorum. Şu an 120mm Corsair soğutucu var fakat tek radyatör olduğundan dolayı beğenmiyorum. F/P olarak RGB'li 360mm bir öneriniz var mı? Güncel halini ekledim.
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.799,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Thermalright markası genel olarak iyidir ama markaya değil modele bakmak lazım. Mesela MSI da iyidir ama Core Liquid V2 modelinin isminde neden V2 var? Çünkü ilk ürettikleri her alanın elinde kaldı, bozuldu veya iyi soğutmadı. Thermalright'ın kule tipi soğutucularını çok fazla öneriyoruz ama sıvı soğutmaları hakkında bilgim yok. O yüzden araştırın diye yazmıştım. Fiyat 360mm bir sıvı soğutmaya göre çok uygun ama. Dediğiniz gibi, umarım güzel çıkar.