Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB 120mm Islemci Sivi Sogutucu en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLW-D12M-A18PC-R2 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
29.100 TL'ye Ventus modeli almışsınız. İade etme şansınız varsa iade edin. MSI'ın en kötü modeli, torx fan 5.0 bile kullanmadılar o modelde. Linkini paylaştığım GPU'ları alabilirsiniz, sizin kazancınıza olacak.
Sıvı soğutucuyu MSI MAG ile değiştirebilirsiniz. Daha üst modeli ve daha ucuzu 980 Pro 1 tb'ı alabilirsiniz.
Arkadaşlar ekran kartımın modelinde bir sorun yok Ventus X-Trio'ya da Suprim arasında performans açısındanda belli belirsiz kullanııcının algılamaycagı farklar var. Benim için önemli olan konu işlemci seçimi 90 derecelere çıkan ancak yeni teknoloji ve ileriye daha çok dönük gibi duran Ryzen mi yoksa daha stabil Intel mi almalıyım o konuda kararsızım. i5 13600K Ryzen 7 7700X arasında kaldım. Açıkçası.
Konuyu kapatabiliriz.
Sistemi topladım ekteki gibidir. Ek olarak Arctic Liquid Freezer II - 360 sıvı soğutucu var sistemde.
Arkadaşlar ekran kartımın modelinde bir sorun yok Ventus X-Trio'ya da Suprim arasında performans açısındanda belli belirsiz kullanııcının algılamaycagı farklar var. Benim için önemli olan konu işlemci seçimi 90 derecelere çıkan ancak yeni teknoloji ve ileriye daha çok dönük gibi duran Ryzen mi yoksa daha stabil Intel mi almalıyım o konuda kararsızım. i5 13600K Ryzen 7 7700X arasında kaldım. Açıkçası.
Konuyu kapatabiliriz.
Sistemi topladım ekteki gibidir. Ek olarak Arctic Liquid Freezer II - 360 sıvı soğutucu var sistemde.