Intel i5 14400F RTX 4070s CS2'de düşük FPS veriyor

Kuzey212

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarı kullanmayalı bır 8 ay falan oldu ve sadece CS2 oynuyordum. O zamanlar CS2'de 250 300 FPS arası alıyordum sımdı bilgisayar 200 FPS ustune cıkamıyor. Yenı sogutucu alıp denedım hala aynı performans. Thermalrrigt 120 SE Phantom Spirit DDR4 3200 MHz RAM yanı sızce virus olabılır mı, ne yapmamı onerırsınız? Bu kadar dusuk FPS bence hiç normal gelmedı bana.

Dikey eşitleme açık mı monitör kaç Hz.

Sadece CS2 de mi düşük FPS.

hocam lg televizyondan fps testı yaptıp bıldıgın televızyon 75 hz mıllattan kalma monıtorumu yarın kurucam değer farkı olurmuki ?

ona nasıl bakıyoruz dikey eşitlemeye

Hocam yanı genellıkle o tarz oyunlarda oluyor.

Dikey esitleme açık mı diye o yüzden soruyorum dikey eşitlemede monitor Hz'si ve FPS eşitleniyor ama değil sanırım dediğinize göre.

Bilgisayarı kullanmayalı bır 8 ay falan oldu ve sadece CS2 oynuyordum. O zamanlar CS2'de 250 300 FPS arası alıyordum sımdı bilgisayar 200 FPS ustune cıkamıyor. Yenı sogutucu alıp denedım hala aynı performans. Thermalrrigt 120 SE Phantom Spirit DDR4 3200 MHz RAM yanı sızce virus olabılır mı, ne yapmamı onerırsınız? Bu kadar dusuk FPS bence hiç normal gelmedı bana.
Termal macunu yeni mi, yeni ise 8 ay önceki ile aynı marka mı? Fanlar temiz mi? Virüsten şüpheleniyorsan kaspersky yükle tarat.

Dikey eşitlemeye ayarlardan görüntü ayarlarında falan vardı.

CS2'de bugünlerde çok FPS düşmesi ve ping sorunu var bende de bir anda 400ms oluyor sadece CS2 de düsük FPS sorunu varsa normaldir diyecektim.

Fanları temizleyebilirsin. 8 ay uzun bir süre.

Dikey eşitlemeye ayarlardan görüntü ayarlarında falan vardı.

CS2'de bugünlerde çok FPS düşmesi ve ping sorunu var bende de bir anda 400ms oluyor sadece CS2 de düsük FPS sorunu varsa normaldir diyecektim.

Fanları temizleyebilirsin. 8 ay uzun bir süre.

Ney yeni oldu hocam evet güvenlidir bu arada.
1 ay oldu yenı termal macun surelı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı