ÜzgünSupra Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 24 Ağustos 2023 #1 RAM 8GB SSD veya HDD modeli Colorful SL 300 128 GB ATA Device Ekran kartı İntel Hd 2000 Anakart MS-7680 İşlemci İntel İ5 2400 CPU Şu anda bilgisayarda 16 GB alan var eğer belirli bir alan gerekliyse PC'yi sıfırlayabilirim.
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 24 Ağustos 2023 #2 ÜzgünSupra dedi: Şu anda bilgisayarda 16 GB alan var eğer belirli bir alan gerekliyse PC'yi sıfırlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Anakartında tpm 2.0 olmalı yoksa kuramazsın.
ÜzgünSupra dedi: Şu anda bilgisayarda 16 GB alan var eğer belirli bir alan gerekliyse PC'yi sıfırlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Anakartında tpm 2.0 olmalı yoksa kuramazsın.
MuhammetRN Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 ÜzgünSupra dedi: Şu anda bilgisayarda 16 GB alan var eğer belirli bir alan gerekliyse PC'yi sıfırlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben olsam yapmam zaten yüklenmez ancak başka yöntemleri var
ÜzgünSupra dedi: Şu anda bilgisayarda 16 GB alan var eğer belirli bir alan gerekliyse PC'yi sıfırlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben olsam yapmam zaten yüklenmez ancak başka yöntemleri var
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 24 Ağustos 2023 #4 ÜzgünSupra dedi: Şu anda bilgisayarda 16 GB alan var eğer belirli bir alan gerekliyse PC'yi sıfırlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Neden Windows 11 denilen sacmaligi bu kadar seviyorsunuz? Isletim sistemi degil casus yazilim mubarek.
ÜzgünSupra dedi: Şu anda bilgisayarda 16 GB alan var eğer belirli bir alan gerekliyse PC'yi sıfırlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Neden Windows 11 denilen sacmaligi bu kadar seviyorsunuz? Isletim sistemi degil casus yazilim mubarek.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 24 Ağustos 2023 #5 lumei dedi: Anakartında TPM 2.0 olmalı yoksa kuramazsın. Genişletmek için tıkla... Bypass yöntemi ile kuruluyor ben 3.nesil işlemcide Windows 11 kullanıyorum lütfen yanlış bilgi vermeyin.
lumei dedi: Anakartında TPM 2.0 olmalı yoksa kuramazsın. Genişletmek için tıkla... Bypass yöntemi ile kuruluyor ben 3.nesil işlemcide Windows 11 kullanıyorum lütfen yanlış bilgi vermeyin.
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 24 Ağustos 2023 #6 4K KESİTLER dedi: Bypass yöntemi ile kuruluyor ben 3.nesil işlemcide Windows 11 kullanıyorum lütfen yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi değil kurulur ancak sağlıklı olmaz sistem düzgün çalışmayabilir önermem.
4K KESİTLER dedi: Bypass yöntemi ile kuruluyor ben 3.nesil işlemcide Windows 11 kullanıyorum lütfen yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi değil kurulur ancak sağlıklı olmaz sistem düzgün çalışmayabilir önermem.
chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 24 Ağustos 2023 #7 GumrukMemuru dedi: Neden Windows 11 denilen sacmaligi bu kadar seviyorsunuz? Isletim sistemi degil casus yazilim mubarek. Genişletmek için tıkla... Siz hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
GumrukMemuru dedi: Neden Windows 11 denilen sacmaligi bu kadar seviyorsunuz? Isletim sistemi degil casus yazilim mubarek. Genişletmek için tıkla... Siz hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 24 Ağustos 2023 #8 lumei dedi: Yanlış bilgi değil kurulur ancak sağlıklı olmaz sistem düzgün çalışmayabilir önermem. Genişletmek için tıkla... Yeterli RAM ve SSD olunca stabil çalışıyor ancak dediğiniz gibi sağlıklı çalışmıyor arada hafif kasma olabiliyor oda nadiren.
lumei dedi: Yanlış bilgi değil kurulur ancak sağlıklı olmaz sistem düzgün çalışmayabilir önermem. Genişletmek için tıkla... Yeterli RAM ve SSD olunca stabil çalışıyor ancak dediğiniz gibi sağlıklı çalışmıyor arada hafif kasma olabiliyor oda nadiren.
ÜzgünSupra Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 24 Ağustos 2023 #9 Sizce daha iyi performans için 10'da mı kalmalıyım yoksa 11'e geçmeli miyim?
T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #10 ÜzgünSupra dedi: Sizce daha iyi performans için 10'da mı kalmalıyım yoksa 11'e geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... 10 da kal hocam. Windows 11 de sisteminiz düzgün çalışmaz.
ÜzgünSupra dedi: Sizce daha iyi performans için 10'da mı kalmalıyım yoksa 11'e geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... 10 da kal hocam. Windows 11 de sisteminiz düzgün çalışmaz.