Intel i5 2400 GTX 1060 Darboğaz Yapar mı?

MGTenshi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an işlemci değiştiremeyecek durumdayım bu işlemci ile GTX 1060 beni hazirana kadar idare eder mi? Darboğaz yapar mı? Ayrıca Pegatron IPXSB-H61 model anakartım var, eskiden hazır kasa almamdan dolayı. Bu anakartın yeni kartlar ile uyumsuz olduğu hakkında birkaç yazı gördüm. Böyle bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu an işlemci değiştiremeyecek durumdayım bu işlemci ile GTX 1060 beni hazirana kadar idare eder mi? Darboğaz yapar mı? Ayrıca Pegatron IPXSB-H61 model anakartım var, eskiden hazır kasa almamdan dolayı. Bu anakartın yeni kartlar ile uyumsuz olduğu hakkında birkaç yazı gördüm. Böyle bir sorun olur mu?
Anakartın GTX 1060 ı desteklemeyebilir.

O marka anakart hiç duymadım işlemcide büyük ihtimalle 32nm GTX1060 yerine Skylake ile DDR4 platformuna geçin ekran kartı olarak MSİ RX470 seçilebilir.
Aynen katılıyorum çok eski nesil bir işlemci. rx470 daha çok işini görecektir. İşlemci performansı ekran kartını besleyemez. Skylake i3 daha yüksek performans verir. 1060 gereksiz masraf olacaktır senin için.

O marka anakart hiç duymadım işlemcide büyük ihtimalle 32nm GTX1060 yerine Skylake ile DDR4 platformuna geçin ekran kartı olarak MSİ RX470 seçilebilir.

Anakartın GTX 1060 ı desteklemeyebilir.

Aynen katılıyorum çok eski nesil bir işlemci. rx470 daha çok işini görecektir. İşlemci performansı ekran kartını besleyemez. Skylake i3 daha yüksek performans verir. 1060 gereksiz masraf olacaktır senin için.
Gtx 1060'ı almış bulundum yani rx470 alma gibi bir ihtimalim yok. Ayrıca anakartımda kart çalıştı şuan monitörüm olmadığı için darboğaz yapıyor mu test edemedim. Umarım sorun yaratmaz yani internetteki videolarda çok büyük sorun yaşatıyor gibi görünmüyordu tabi denemeden kesin sonuca ulaşamayacağız. Yani az biraz performans azalması ile idare edebilirim işlemci alıncaya kadar önemli olan bileşenlere zarar vermemesi ve kullanılamayacak derecede performans azlığına sebep vermesi.

O anakart desteklemez gibi hocam. İlk defa duyuyorum ayrıca

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı