Intel i5 2430m Hız Sabitleme

ziya

Kilopat
Arkadaşlar her hangi bir yolla işlemcimin hızını sabitleyebilir miyim? Isınınca kendini 2.4'e sabitliyor ve çok kötü kasıyor. Isınırsa ısınsın Casper zaten yansın onu istiyorum.

Recep Abi onların hepsiyle uğraştım. Yanlış yazmışım afedersin. Turbo Boost 2.4 den altını göstermiyormuş. Başka bir program ise 770 mhz olduğunu söylüyor. Ben 2.4'ün üstündeki bir değere sabitlemek istiyorum.

Sağ alttaki pil simgesine tıkla > Diğer güç seçenekleri > Ek planları göster > Yüksek performans > Plan ayarlarını değiştir > Gelişmiş güç ayarlarını değiştir > İşlemci güç yönetimi.

Buradan istediğin şekilde ayarlayabilirsin işlemcini.

Abi benim bilgisayarım 3000 mhz görüyor ısınınca düşüyor kendini koruyor ama ısınmasıda 70 derecenin üstüne çıkmıyor ve pc kasmaya başlıyor ben bunu 3000 mhz ye sabitleyebilirmiyim güç ayarları falan hepsi performansta ama sadece kasmaması için 3000 e sabitleyip bir oyunda 1 veya 2 el oynadıktan sonra hızını düşürüp pcyi dinlendiricem ama yeterki performans düşüşü olmasın pc zaten eski ve CASPER yanarsa yansın o kadar önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…