Batuhankrkz38 Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 89 Makaleler 1 1 Temmuz 2021 #11 avkila.tech dedi: MSI afterburner ile bir alakası yok ki bunun. İşlemciyi undervolt yapıcağız sadece. Rehberi takip edin. Genişletmek için tıkla... QuickCpu uygulamasını indirdim. Eğer hata alırsam bu konudan sorsam forum kurallarına aykırı olur mu ?
avkila.tech dedi: MSI afterburner ile bir alakası yok ki bunun. İşlemciyi undervolt yapıcağız sadece. Rehberi takip edin. Genişletmek için tıkla... QuickCpu uygulamasını indirdim. Eğer hata alırsam bu konudan sorsam forum kurallarına aykırı olur mu ?
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Temmuz 2021 #12 Batuhankrkz38 dedi: QuickCpu uygulamasını indirdim. Eğer hata alırsam bu konudan sorsam forum kurallarına aykırı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açmanızı öneririm, Daha bilgili insanlar da gelecektir.
Batuhankrkz38 dedi: QuickCpu uygulamasını indirdim. Eğer hata alırsam bu konudan sorsam forum kurallarına aykırı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açmanızı öneririm, Daha bilgili insanlar da gelecektir.