INTEL-i5 3317U ve 8 GB RAM+HDD İçin en iyi İşletim sistemi önerisi

WILL BYERS

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Austin, TX
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 TI
İntel i5-3470
8+8 RAM
1 TB TOSHİBA HDD
500 GB SEAGATE HDD
240 GB SANDISK SSD
120 GB JAMESDONKEY SSD
Arkadaşlar üniversite için belli bir süre bu laptopu kullanmam lazım bilgisayarı çok yormayan kafamı karıştırmayan bir işletim sistemi arıyorum. Özellikle Windows'un Fanmade sürümleri de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar üniversite için belli bir süre bu laptopu kullanmam lazım bilgisayarı çok yormayan kafamı karıştırmayan bir işletim sistemi arıyorum. Özellikle Windows'un Fanmade sürümleri de olur.

Windows 10 veya Windows 8.1 olabilir eskiye gitmek istiyorsan W7 bile olur.

Linux Mint'e bakabilirsin. Son kullanıcı dostu oldukça hafif ve pratik bir dağıtım. Sakın güncelleme desteği kesilmiş bir işletim sistemi kullanma.

Linux Mint'e bakabilirsin. Son kullanıcı dostu oldukça hafif ve pratik bir dağıtım. Sakın güncelleme desteği kesilmiş bir işletim sistemi kullanma.
Linux beni zorlar daha önce kullanmıştım sanırsam bütün işlerimizi terminalden hallediyoruz. Aşırı karışık.

Linux beni zorlar daha önce kullanmıştım sanırsam bütün işlerimizi terminalden hallediyoruz. Aşırı karışık.

Bütün işleri terminalden halletmek diye bir şey yok. Linux Mint gibi son kullanıcı odaklı dağıtımlar da çoğu şeyi terminalsiz hallediyorsunuz.

Evet terminalden halledilmesi gereken şeyler olabiliyor ama bunların hemen hemen hepsi için tonla rehber var zaten.

Tamamdır ISO Link'i atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…