Intel i5 3340 Sistem ne kadar eder?

Makaleler
3
Selam arkadaşlar umarım iyisinizdir bilgisayarımı satipucuz bir telefon almayı düşünüyorum. İlgili olan arkadaşlar sistemin ne kadar edeceğini söylerse memnun olurum. Ayrıca sistemde mavi ekran problemi var. Donanımsal mı bilemiyorum. Eğer donanımsal sa parça olarak mı satmalıyım? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Sistem özellikleri;
Intel i5 3340 1151 pin 3.1 GHz işlemci.
ASUS H61M-D anakart.
Hi-Level 8 GB 1333 HZ RAM (soğutuculu)
ASUS GT 730 4 GB.
Kingston 240 GB SSD.

DDR2 LGA775 sistem olsa hurdayıca sat derdim de 1155 sistem ise problemi çözmek lazım.

Önce ekran kartını çıkarıp HD2500 ile biraz kullanın mavi ekran vermez ise ekran kartını farklı bir PC de deneyin. Mavi ekran verirse GT730 sorunludur. Eğer farklı PC de de mavi ekran vermeyip sende de vermezse bir bilene götürmeniz lazım. Bu sistem sorunsuz olsaydı piyasa fiyatı 1500TL civarında.

Ederi o ama piyasa fiyatı, hele de şimdiki piyasa fiyatı 1500 civarı. Kimse o fiyattan satmaz.

Sorunu bulmadan satmayın. @Black Swordsman

Anlaşılan bir bilgisayarcının yolunu tutacağız Eğer sorun çözülürse 1200-1300 bandına gidebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…