Intel i5 3470 ve GTX 1650 Ti darboğaz yapar mı?

cinarss07

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim işlemcim Intel i5 3470 ve şu anki ekran kartım R7 240 4 G, b bunu yükseltmek istiyorum ve 1650 Ti alacağım. Darboğaz yapar mı?

Masaüstü için GTX 1650 Super alacağını varsayıyorum. 1650Ti laptoplar için üretildi. Darboğaz olur mu konusunda bu videoyu izleyebilirsin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapar ama yinede aşırı göze batmaz darboğaz olayı, çoğu oyunda biraz düşük fps alırsın işlemciden dolayı fakat takılma olacağını zannetmiyorum. Oynadığın oyunun işlemci gereksinimine göre de değişir, yükü ekran kartına bindirirsin o şekil halledersin. İleride i7 3770'e yükseltip rahat edersin.

Şimdi şöyle bir varsayımdan yola çıkacağım. RX 570 1650S gücünde değil ama çok yakınlar birbirine. Ben X3430 ile RX 570 kullanıyorum ve 3470 ile aynı güçte bir işlemci. Birçok oyunda darboğaz görüyorum fakat abartı bir drop kasma yaratacak kadar değil. FPS düşüklüğü sadece. %10 20 arası bir şey.

Ben bunları izledim de kararsız kaldım o yüzden bir bu tarafa sorayım dedim.

Yapar ama dert etme ileride ucuz bir DDR4 makine toplarsın. Ben Core Duo Quad Q9300'e GTX 1080 takacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…