Alıcı Intel i5 3570 ya da eşdeğer işlemci

rhonie01

Kilopat
Daha fazla  
Anakart ile birlikte hariç de olabilir. RX 570 ile kullanabileceğim işlemci tekliflerine açığım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
I5-3470 e bakabilirsin. Sahibinden.com da 300 civarina satiliyor. Ben letgodan 250 ye aldim. I5-3570 den cok az bir performans farki var. RX570 ile kullaniyorum.

Anakart için bütçen var mı? Eski mimari anakartlar biraz tuzlu oluyorlar. 200-300 TL'ye yine bulursun H61 bir anakart.

I5-3470 e bakabilirsin. Sahibinden.com da 300 civarina satiliyor. Ben letgodan 250 ye aldim. I5-3570 den cok az bir performans farki var. RX570 ile kullaniyorum.
Ali'de uygun var da gelmesi biraz sürer memnun musun hocam yeni oyunlar oynuyorsan performans nedir?
Anakart için bütçen var mı? Eski mimari anakartlar biraz tuzlu oluyorlar. 200-300 TL'ye yine bulursun H61 bir anakart.
Aynen kartla almayı düşünüyorum anakart eksi hesabı kullanırız bursun.
İmzamda ki anakart işlemci soğutucu ne kadar eder acaba? Anakartın hala garantisi var faturalı ürünler.

RX570 mini ITX ile kullaniyorum. PUBG kenar yumusatma ultra doku yüksek ortalama 90 FPS aliyorum. CS GO en yuksek ayarlar ortalama 170 FPS. Rainbow six siege orta ayarlarda 100 FPS aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…