Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #1 Merhaba, Bilgisayarım da İntel İ5 4200U işlemci bulunmakta. Bu işlemci 1.60 ghz hızdan 2.30 ghz hıza Turbo ile çıkabiliyormuş. Bu işlemi manüel olarak biz mi yapıyoruz yoksa bilgisayar gerektiği zaman otomatik olarak hızı yükseltiyor mu ?
Merhaba, Bilgisayarım da İntel İ5 4200U işlemci bulunmakta. Bu işlemci 1.60 ghz hızdan 2.30 ghz hıza Turbo ile çıkabiliyormuş. Bu işlemi manüel olarak biz mi yapıyoruz yoksa bilgisayar gerektiği zaman otomatik olarak hızı yükseltiyor mu ?
Melih16 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 407 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 3 Ocak 2015 #2 Bilgisayar kendi ayarlıyor benimde işlemcim 2.5 ghz ama turbo ile 3.1 ghz hıza ulaşıyor.
hakanblt Megapat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #3 Pc pildeyken turbo bost kapatıyor sarja takılıysa otomatık turbo bost açılıyor.Görev yöneticisini açıp performanstan bakabilirsiniz.
Pc pildeyken turbo bost kapatıyor sarja takılıysa otomatık turbo bost açılıyor.Görev yöneticisini açıp performanstan bakabilirsiniz.
Melih16 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 407 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 3 Ocak 2015 #4 Aynen bende foruma ilk üye olduğumda bu konuyu açmıştım bana da böyle söylemişlerdi.
hitman Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #5 Kendisi ayarlıyor ama istersen pil ayarlarından turbo boost ta çalıştırabilirsin.
Melih16 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 407 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 3 Ocak 2015 #6 Öyle olunca da pil ömrü tükeniyor diye biliyorum ben.
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #7 hakanblt dedi: Pc pil deyken turbo bost kapatıyor şarja takılıysa otomatik turbo bost açılıyor.Görev yöneticisini açıp performanstan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O yüzden mi oyunlarda pil deyken hafif kasmalar oluyor ?
hakanblt dedi: Pc pil deyken turbo bost kapatıyor şarja takılıysa otomatik turbo bost açılıyor.Görev yöneticisini açıp performanstan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O yüzden mi oyunlarda pil deyken hafif kasmalar oluyor ?
hitman Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #8 Evet eğer pil ayarlarıya oynarsan pi uzun vadede bunun öcünü alır.
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #9 hitman dedi: Evet eğer pil ayarlarıyla oynarsan pil uzun vadede bunun öcünü alır. Genişletmek için tıkla... Pili çıkartıyorum zaten.
hitman dedi: Evet eğer pil ayarlarıyla oynarsan pil uzun vadede bunun öcünü alır. Genişletmek için tıkla... Pili çıkartıyorum zaten.
hitman Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #10 Oguzhan51 dedi: Pili çıkartıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Sakın çıkartma eğer oyun oynarken elektrikler giderse anakarın bile yanabilir.
Oguzhan51 dedi: Pili çıkartıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Sakın çıkartma eğer oyun oynarken elektrikler giderse anakarın bile yanabilir.