K kNightofNight Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar PC'me birkaç parça ekleyeceğim fakat PSU'nun yetip yetmeyeceğini bilmiyorum. Sistem: Intel i5 4460 HyperX Blue 4 GB DDR3 2 Adet ASUS GTX 750 Ti OC Kingston V300 120 GB SSD WD 1 TB Blue HDD Anakartım MSI Z97 Gaming 3 Kasada 2 adet LED'li olmak üzere 3 tane fan var. Eklemeyi düşündüğüm parçalar: 2 adet 8 GB RAM MSI GTX 1060 Gaming X PSU: Dark Force Serisi 600W 3xSATA, 3xIDE 6+2Pin PCI-E Power Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2016
Arkadaşlar PC'me birkaç parça ekleyeceğim fakat PSU'nun yetip yetmeyeceğini bilmiyorum. Sistem: Intel i5 4460 HyperX Blue 4 GB DDR3 2 Adet ASUS GTX 750 Ti OC Kingston V300 120 GB SSD WD 1 TB Blue HDD Anakartım MSI Z97 Gaming 3 Kasada 2 adet LED'li olmak üzere 3 tane fan var. Eklemeyi düşündüğüm parçalar: 2 adet 8 GB RAM MSI GTX 1060 Gaming X PSU: Dark Force Serisi 600W 3xSATA, 3xIDE 6+2Pin PCI-E Power Fiyatı
Ömer Faruk Sekmen Hectopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #2 Tek kanaldan 400w veriyor. Bence bütçeni arttırıp bunu al: Seasonic S12II 80+ Plus Bronze 620W (SEA-S12II-620) Aktif PFC Güç Kaynağı
Tek kanaldan 400w veriyor. Bence bütçeni arttırıp bunu al: Seasonic S12II 80+ Plus Bronze 620W (SEA-S12II-620) Aktif PFC Güç Kaynağı
K kNightofNight Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #3 Ömer Faruk Sekmen dedi: Tek kanaldan 400w veriyor. Bence bütçeni arttırıp bunu al: Seasonic S12II 80+ Plus Bronze 620W (SEA-S12II-620) Aktif PFC Güç Kaynağı Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkürler. Ben sadece yetip yetmeyeceğini sormuştum. Eğer yetmezse gelecek için de yatırım olsun diye daha yüksek 'W' değerli bir PSU alacağım. Aklımda şu var : High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold 62.5A 12V Güç Kaynağı Fiyatı
Ömer Faruk Sekmen dedi: Tek kanaldan 400w veriyor. Bence bütçeni arttırıp bunu al: Seasonic S12II 80+ Plus Bronze 620W (SEA-S12II-620) Aktif PFC Güç Kaynağı Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkürler. Ben sadece yetip yetmeyeceğini sormuştum. Eğer yetmezse gelecek için de yatırım olsun diye daha yüksek 'W' değerli bir PSU alacağım. Aklımda şu var : High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold 62.5A 12V Güç Kaynağı Fiyatı
Ömer Faruk Sekmen Hectopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #4 kNightofNight dedi: Yanıt için teşekkürler. Ben sadece yetip yetmeyeceğini sormuştum. Eğer yetmezse gelecek için de yatırım olsun diye daha yüksek 'W' değerli bir PSU alacağım. Aklımda şu var : High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold 62.5A 12V Güç Kaynağı Fiyatı Genişletmek için tıkla... Bu kadar para vermene gerek yok bence 620w bide Seasonic işini görür.
kNightofNight dedi: Yanıt için teşekkürler. Ben sadece yetip yetmeyeceğini sormuştum. Eğer yetmezse gelecek için de yatırım olsun diye daha yüksek 'W' değerli bir PSU alacağım. Aklımda şu var : High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold 62.5A 12V Güç Kaynağı Fiyatı Genişletmek için tıkla... Bu kadar para vermene gerek yok bence 620w bide Seasonic işini görür.
K kNightofNight Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #5 Konu güncel.
KadirSMZ Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 851 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2016 #6 Hocam bu ilk attığın PSU 6 ay sonra bir ses çıkarmaya başlar varya böyle buğday değirmeni gibi...
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #7 Dark PSU alınmaz. Kaliteli markalara yönelin veya Aerocool VX serisinden alın.
K kNightofNight Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #8 KadirSMZ dedi: Hocam bu ilk attığın PSU 6 ay sonra bir ses çıkarmaya başlar varya böyle buğday değirmeni gibi... Genişletmek için tıkla... Sistemi 1 seneden fazla bir süredir kullanıyorum fakat herhangi bir ses problemiyle karşılaşmadım. M. Samet dedi: Dark PSU alınmaz. Kaliteli markalara yönelin veya Aerocool VX serisinden alın. Genişletmek için tıkla... Kasayla birlikte gelmişti. Ben de bir süre kullanayım seneye zaten değiştiririm demiştim fakat bir problem çıkmayınca kullanmaya devam ettim.
KadirSMZ dedi: Hocam bu ilk attığın PSU 6 ay sonra bir ses çıkarmaya başlar varya böyle buğday değirmeni gibi... Genişletmek için tıkla... Sistemi 1 seneden fazla bir süredir kullanıyorum fakat herhangi bir ses problemiyle karşılaşmadım. M. Samet dedi: Dark PSU alınmaz. Kaliteli markalara yönelin veya Aerocool VX serisinden alın. Genişletmek için tıkla... Kasayla birlikte gelmişti. Ben de bir süre kullanayım seneye zaten değiştiririm demiştim fakat bir problem çıkmayınca kullanmaya devam ettim.
Prophıt._. Hectopat Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 228 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #9 kNightofNight dedi: Sistemi 1 seneden fazla bir süredir kullanıyorum fakat herhangi bir ses problemiyle karşılaşmadım. Kasayla birlikte gelmişti. Ben de bir süre kullanayım seneye zaten değiştiririm demiştim fakat bir problem çıkmayınca kullanmaya devam ettim. Genişletmek için tıkla... Kimse sorunuzu cevaplamamış . Yeter.
kNightofNight dedi: Sistemi 1 seneden fazla bir süredir kullanıyorum fakat herhangi bir ses problemiyle karşılaşmadım. Kasayla birlikte gelmişti. Ben de bir süre kullanayım seneye zaten değiştiririm demiştim fakat bir problem çıkmayınca kullanmaya devam ettim. Genişletmek için tıkla... Kimse sorunuzu cevaplamamış . Yeter.
K kNightofNight Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #10 Prophıt._. dedi: Kimse sorunuzu cevaplamamış . Yeter. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın. Teşekkürler. O zaman şimdilik bir PSU yükseltmesi yapmayı planlarımdan çıkarıyorum.
Prophıt._. dedi: Kimse sorunuzu cevaplamamış . Yeter. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın. Teşekkürler. O zaman şimdilik bir PSU yükseltmesi yapmayı planlarımdan çıkarıyorum.