N nuekae Ziyaretçi 25 Ağustos 2014 #11 Serpenos dedi: Xigmatek ? Eğer ileriye dönük yapmayacaksan şunu öneriyim: Cooler Master Elite Rc-430 500W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Düzenleme : 500w yetersiz gelebilir buyrun: Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Evet o zaman bu kasayı;Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar ve Ram'i 8 gb yapıyorum.
Serpenos dedi: Xigmatek ? Eğer ileriye dönük yapmayacaksan şunu öneriyim: Cooler Master Elite Rc-430 500W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Düzenleme : 500w yetersiz gelebilir buyrun: Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Evet o zaman bu kasayı;Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar ve Ram'i 8 gb yapıyorum.
bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #12 Almadan önce 100 TL daha bütçe ayırıp işlemciyi 4690 alsan daha iyi olmaz mı?
Handsomekont Megapat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #13 bepo-ms dedi: Almadan önce 100 TL daha bütçe ayırıp işlemciyi 4690 alsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Aradaki farkı farketmez bile.
bepo-ms dedi: Almadan önce 100 TL daha bütçe ayırıp işlemciyi 4690 alsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Aradaki farkı farketmez bile.
bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2014 #14 Şimdi alır almaz fark etmeyebilir ama arkadaş uzun süreli kullanacakmış gibi görünüyor ilerde fark edileceğini düşünüyorum.
Şimdi alır almaz fark etmeyebilir ama arkadaş uzun süreli kullanacakmış gibi görünüyor ilerde fark edileceğini düşünüyorum.
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2014 #15 bepo-ms dedi: Almadan önce 100 TL daha bütçe ayırıp işlemciyi 4690 alsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Ekran kartına fazla bile bu işlemci.
bepo-ms dedi: Almadan önce 100 TL daha bütçe ayırıp işlemciyi 4690 alsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Ekran kartına fazla bile bu işlemci.
N nuekae Ziyaretçi 26 Ağustos 2014 #16 Arkadaşlar son olarak RAM'i nasıl alayım tek modül mü ? çift modül'mü ? Not;Evet,bilgisayari uzun sureli kullanacagim.
Arkadaşlar son olarak RAM'i nasıl alayım tek modül mü ? çift modül'mü ? Not;Evet,bilgisayari uzun sureli kullanacagim.
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2014 #17 Silinen üye dedi: Arkadaşlar son olarak RAM'i nasıl alayım tek modül mü ? çift modül'mü ? Not;Evet,bilgisayari uzun sureli kullanacagim. Genişletmek için tıkla... Çift kanal 1600mhz cl9 al.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar son olarak RAM'i nasıl alayım tek modül mü ? çift modül'mü ? Not;Evet,bilgisayari uzun sureli kullanacagim. Genişletmek için tıkla... Çift kanal 1600mhz cl9 al.
N nuekae Ziyaretçi 26 Ağustos 2014 #18 Evet,son olarak böyle oldu sistemim sizin yardımlarınızla; sizce her şey tamam mı ?
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2014 #19 Silinen üye dedi: Evet,son olarak böyle oldu sistemim sizin yardımlarınızla; sizce her şey tamam mı ? Genişletmek için tıkla... Yalnız dual channel derken 2 tane 4 gb den bahsetmiştim. Bekleyebilirseniz kasayı corsair 200r vs 550 550W alabilirsin. Stoklara geldiği gün bitiyor
Silinen üye dedi: Evet,son olarak böyle oldu sistemim sizin yardımlarınızla; sizce her şey tamam mı ? Genişletmek için tıkla... Yalnız dual channel derken 2 tane 4 gb den bahsetmiştim. Bekleyebilirseniz kasayı corsair 200r vs 550 550W alabilirsin. Stoklara geldiği gün bitiyor
bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2014 #20 İlerde kesinlikle upgrade yapmam diyorsan çift kanal al ama ilerde upgrade yapıyım dersen anakartı değiştirmen gerekebilir. OutLast dedi: Yalnız dual channel derken 2 tane 4 gb den bahsetmiştim. Bekleyebilirseniz kasayı corsair 200r vs 550 550W alabilirsin. Stoklara geldiği gün bitiyor Genişletmek için tıkla... Arkadaş ta öyle koymuş zaten.
İlerde kesinlikle upgrade yapmam diyorsan çift kanal al ama ilerde upgrade yapıyım dersen anakartı değiştirmen gerekebilir. OutLast dedi: Yalnız dual channel derken 2 tane 4 gb den bahsetmiştim. Bekleyebilirseniz kasayı corsair 200r vs 550 550W alabilirsin. Stoklara geldiği gün bitiyor Genişletmek için tıkla... Arkadaş ta öyle koymuş zaten.