N nuekae Ziyaretçi 26 Ağustos 2014 #21 OutLast dedi: Yalnız dual channel derken 2 tane 4 gb den bahsetmiştim. Bekleyebilirseniz kasayı corsair 200r vs 550 550W alabilirsin. Stoklara geldiği gün bitiyor Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ram 2 tane dikkatli bakin bepo-ms dedi: İlerde kesinlikle upgrade yapmam diyorsan çift kanal al ama ilerde upgrade yapıyım dersen anakartı değiştirmen gerekebilir. Arkadaş ta öyle koymuş zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgi icin sagolun varolun degerlendiricem
OutLast dedi: Yalnız dual channel derken 2 tane 4 gb den bahsetmiştim. Bekleyebilirseniz kasayı corsair 200r vs 550 550W alabilirsin. Stoklara geldiği gün bitiyor Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ram 2 tane dikkatli bakin bepo-ms dedi: İlerde kesinlikle upgrade yapmam diyorsan çift kanal al ama ilerde upgrade yapıyım dersen anakartı değiştirmen gerekebilir. Arkadaş ta öyle koymuş zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgi icin sagolun varolun degerlendiricem
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2014 #22 Silinen üye dedi: Hocam zaten ram 2 tane dikkatli bakin Genişletmek için tıkla... Ben içinde 2 tane 4 gb lik geleni önerdiğim için 2 tane aynı üründen aldığını farketmemişim. Kusura bakma.
Silinen üye dedi: Hocam zaten ram 2 tane dikkatli bakin Genişletmek için tıkla... Ben içinde 2 tane 4 gb lik geleni önerdiğim için 2 tane aynı üründen aldığını farketmemişim. Kusura bakma.
bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2014 #23 Lira hesabı yapıyorsan set olanı alabilirsin.
N nuekae Ziyaretçi 26 Ağustos 2014 #24 OutLast dedi: Ben içinde 2 tane 4 gb lik geleni önerdiğim için 2 tane aynı üründen aldığını farketmemişim. Kusura bakma.[/QUOTE Genişletmek için tıkla... OutLast dedi: Ben içinde 2 tane 4 gb lik geleni önerdiğim için 2 tane aynı üründen aldığını farketmemişim. Kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Gözden kacabilir hocam sorun yok bepo-ms dedi: Lira hesabı yapıyorsan set olanı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok baktim ayni paraya geliyor hocam.
OutLast dedi: Ben içinde 2 tane 4 gb lik geleni önerdiğim için 2 tane aynı üründen aldığını farketmemişim. Kusura bakma.[/QUOTE Genişletmek için tıkla... OutLast dedi: Ben içinde 2 tane 4 gb lik geleni önerdiğim için 2 tane aynı üründen aldığını farketmemişim. Kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Gözden kacabilir hocam sorun yok bepo-ms dedi: Lira hesabı yapıyorsan set olanı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok baktim ayni paraya geliyor hocam.
bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2014 #25 1.81 TL fark için demiştimde.
N nuekae Ziyaretçi 26 Ağustos 2014 #26 bepo-ms dedi: 1.81 TL fark için demiştimde. Genişletmek için tıkla...
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2014 #27 bepo-ms dedi: 1.81 TL fark için demiştimde. Genişletmek için tıkla... Damlaya damlaya göl olur
bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2014 #28 OutLast dedi: Damlaya damlaya göl olur Genişletmek için tıkla... Doğru dedin. Bi' 15 TL kadar.