Cevap için teşekkürler. Siri'nin yavaşlatabiliyor olması bana da mantıklı geldi. Yarın PyCharm kurup denerim. Uygulamaların kendisi ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum, çünkü aynı sorun Apple'ın geliştirdiği Xcode'da da aynen var. Siri'yi kapatmak işe yaramazsa El Capitan'a geçerim, hala imaj dosyasını silmedim.
PyCharm kurdum ve performans El Capitan ile aynı gibi. Sanırım tüm olay Siri ve iCloud ile alakalıymış. Yarın diğer uygulamalar ile de denerim.
Sanırım El Capitan'a zorunlu geçiş yapacağım. Sorunlar aynen devam ediyor, Premiere Pro'da video düzenlerken bilgisayar kağnı hızında çalışıyor. Hiç normal değil.
El Capitan'a döndüm. Sistem yağ gibi akıyor. Sorun tamamen Sierra'daymış.
27 Mart 2017 tarihli düzenleme:
Merhabalar, biraz geç olacak ama sorunun çözüldüğünü bildirmek isterim.
Sorun Sierra'da değil, uygulamalardaymış. Adobe uygulamaları CC 2017 sürümü ile El Capitan ile aynı akıcılıkta çalışmaya başladı. Microsoft Office de artık sorunsuz. Android Studio ve PyCharm gibi Intellij IDEA altyapısını kullanan IDE'ler birkaç gün önce yayınlanan Intellij IDEA 2017.1 sürümü ile kusursuz çalışmaya başladı. Xcode ne durumda bilmiyorum, muhtelemen o da düzelmiştir.
Forza macOS!