Intel i5 4460 Stok Soğutucu Kullanılabilir mi?

Lorela

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sizce i5 4460 işlemci için alternatif soğutucuya ihtiyaç var mı ?
İşlemciye O.C yapılamadığı için şahsi fikrim olarak stock soğutucuyu makul gördüm. Z3 plus kasa kullanacağım. Stok soğutucu ile ısınmayacağını düşünüyorum, sizin fikirleriniz nedir ?
Sizce ek soğutucuya ihtiyaç var mı ? İhtiyaç varsa hangi soğutucuyu önerirsiniz ?

Eğer kasanızda sağlam bir hava akışı varsa gerek yok. Eğer sağlam bir hava akışı sağlayamazsanız gerecektir. Bütçeniz 100-150 civarı olursa Hyper T4 önerimdir. T3x de alabilirsiniz.

Bende i5 4440 işlemci var, Pc sürekli açık olduğu için imzamdaki stok soğutucudan aldım, montajlı bir hayli zorlu ayakları plastik olduğundan dolayı kırılma riski var dikkatli takılması gerekiyor. Daha stabil bir sistem kurmak için tercih edilebilir tamamen size kalmış. Daha sessiz olması ve yaz aylarında daha da rahat edebilmek adına kasanın 120mm lik fanlarını değiştirdim. Sizede aynı işlemi önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…