Intel i5 4460 ve R7 260X Tabanlı Sistem Toplama

onur8156

Hectopat
Daha fazla  
cd.png
Merhaba arkadaşlar ben şöyle bir sistem toplayacağım sizce nasıl ?
GTA 5, BF4, Far Cry 4 oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Şimdilik SSD almana gerek yok. O yüzde sistemden SSD'yi çıkartıp, diğer parçalara vermeni tavsiye ederim.
  • Frisby ürünlerini önermiyoruz. O yüzden kasayı Thermaltake Versa II 500W olarak tercih edebilirsiniz.
  • Ekran kartını R9 270X veya R7 265 olarak tercih edin.
  • Anakartı Gigabyte H81M-S2Pv olarak değiştirin.
  • Eğer bütçe yeterse RAM'e 4GB ekleme yapmalısınız. Çünkü artık günümüz için 8GB şart.

Bütçe belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca yazım kurallarına uyman lazım son düzenleyen moderatör yazıyor. Arkadaşlara katılıyorum SSD yi çıkarıp R9 270x alabilirsin ya da ben düşük güç kullanıcam diyorsan GTX 750Ti öneririm.

GTX 750ti tavsiye ediyorum bende bütçen bu civarlardaysa işlemcini Pentium g3258 seçebilirsin
pentium overclock yapmayı iyi bilmiyorsan önermem ama fiyatına göre çok iyi bir işlemci. Öğrenebilirsin overclock'u, Recep Abi ile Ali Bey'in videosu vardı sanırım. Oyun performansı videolarına bak yardımcı olur seçim konusunda.

Merhaba topladığınız sistemi beğendim. Almayı düşünüyorum ama gtx960 gibi bir kartın yanında anakart ve işlemci bir sıkıntı çıkarır mı ? Yoksa beğendim almayı düşünüyorum.

Merhaba topladığınız sistemi beğendim. Almayı düşünüyorum ama GTX960 gibi bir kartın yanında anakart ve işlemci bir sıkıntı çıkarır mı ? Yoksa beğendim almayı düşünüyorum.
i5 4460 daha uzun omurlu daha performansli olacaktir alabilirseniz 2.sistemi oneririm alamazsaniz da islemciyi i3 4170 yapin arada 20-30 tl vardir en fazla ama iki islemcide darbogaz falan yapmaz sorunsuz calisir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı