Intel i5 4460 ve R9 270 Tabanlı Sistem Toplama

Egemen Aşan

Hectopat
Daha fazla  
Resimdeki sistemi toplamayı düşünüyorum arkadaşlar. İşlemci olarak i5 düşündüm i3 yetersiz kalabilir diye. i3 4160 aldığım zaman 200 lira civarı bir kar etmiş oluyorum ama dediğim gibi yetersiz kalır mı sizce de ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartına daha çok bütçe ayırıp R9 280 veya 280x almanızı öneririm.

@esscer4 @Roherty ay sonunda R9 300 serisi çıkacakmış, fiyat düşüşü olur mu ? O zaman R9 270X alabilirim veya R9 280

Bu konuda kesin bir şey söylemek mümkün değil. Doğrucu olmak gerekirse ; R7 serisi çıktığında HD serisinin fiyatları pek düşmediğini hatırlıyorum sadece. Bu seferkindede ani bir düşüş beklemiyorum. Zaten düşse bile şu anki dolar kurundan (2,70 üzerinde) bizim için pek birşey fark ettirmeyecektir.

İşlemcide AMD öneririm. Çünkü bütçeniz kısıtlıymış. Amd 6300 yeterli olacaktır

@Roherty R9 280 alırken peki hangi marka almalıyım ? Powercolor,asus,msi ve Sapphire var vatanda

Katılıyorum, bende çok düşüş olacağını sanmıyorum.

@Egemen Aşan İşlemciyi i3 4170 e düşürüp artan parayı da ekran kartına vererek r9 280 ya da r9 285 almalısın. R9 285 yeni mimarisiyle daha tercih edilesi.

Powercolor R9 285 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…